Νέα DLC για το Dying Light θα έρθουν μέσα στο 2016 - VideoGamer.gr
maxresdefault 8
· Γράφει ο Σπύρος Σκλαβούνος

Νέα DLC για το Dying Light θα έρθουν μέσα στο 2016

Το The Following expansion για το Dying Light κυκλοφόρησε νωρίτερα αυτό τον μήνα και από ότι φαίνεται είναι αρκετά καλό. Πολλοί θα υποθέσουν πως το The Following θα είναι το τελευταίο μεγάλο DLC για το Dying Light από την Techland, ωστόσο φαίνεται πως η εταιρία έχει μεγάλα σχέδια για το νέο περιεχόμενο του παιχνιδιού μέσα στο 2016.

DL-The-Following-screen-2-4K.0

Σε ένα email για τους fans από την Techland, ο Pawel Marchewka που είναι CEO της εταιρίας, ευχαριστεί όλους όσους υποστηρίζουν το παιχνίδι και αναφέρει πως το studio ακούει το feedback των παιχτών για το βασικό παιχνίδι, αλλά και για το The Following expansion.

“Είναι φανερό πως υπάρχει μεγάλη ζήτηση για νέες, μοναδικές εμπειρίες στο Dying Light“. Αναφέρει ο Pawel Marchewka. “Για να σιγουρευτούμε πως και οι καινούργιοι αλλά και οι βετεράνοι παίχτες θα ευχαριστηθούν το παιχνίδι, θα συνεχίσουμε να δουλεύουμε πάνω σε νέο περιεχόμενο μέχρι το τέλος του χρόνου.”

B-DXyQlcQR23

Επίσης υπήρχαν αναφορές για το sequel του Dying Light, ωστόσο η ομάδα ανάπτυξης δεν είναι σίγουρη αν οι ιδέες που θέλουν να εφαρμόσουν, γίνεται να πραγματοποιηθούν στο Playstation 4 και το Xbox One. Ο Pawel Marchewka αναφέρει. “Έχουμε πολλές ιδέες για το επερχόμενο sequel του Dying Light, ωστόσο πρέπει να ελέγξουμε αν γίνεται να τις εφαρμόσουμε με την τεχνολογία που μας παρέχει η Sony και η Microsoft. Επίσης πρέπει να σιγουρευτούμε αν αυτές οι ιδέες, είναι όσο καλές νομίζουμε. Αυτό σημαίνει πως πρέπει να τις δημιουργήσουμε και να τις δοκιμάσουμε.”

Ακολουθήστε το Videogamer.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις και τα νέα

ΣΧΟΛΙΑ

Dying Light 2

Για: