Μόνιμη μείωση τιμής για το The Last Guardian - VideoGamer.gr
last guardian
· Γράφει ο Στέλιος Γαλάνης

Μόνιμη μείωση τιμής για το The Last Guardian

To The Last Guardian κυκλοφόρησε τον Δεκέμβριο του 2016 και από ότι φάνηκε από αρκετά νέα αλλά και τις πωλήσεις του παιχνιδιού το The Last Guardian ήταν ένα παιχνίδι το οποίο πέρασε από πολλά και εν τέλη εν πήγε καλά.

Φυσικά το ότι δεν πήγε φταίει και η εταιρεία η οποία έκανε αρκετά λάθη αλλά εδώ δεν είμαστε να συζητήσουμε για αυτό. Πρόσφατα ανακοινώθηκε λοιπόν ότι το The Last Guardian παίρνει μόνιμη μείωση τιμής των 20 δολαρίων σε retail αλλά και στο Playstation Store. Από την μία αυτό είναι μια καλή ευκαιρία για τα άτομα που θέλουν να το αγοράσουν καθώς τώρα μπορούν να το πάρουν σε μια καλύτερη τιμή, από την άλλη όμως αυτό μας δείχνει το πόσο άσχημα είναι τα πράγματα για την εταιρεία στο θέμα των πωλήσεων.

Last-Guardian

Στο Playstaion Store έχει ήδη εφαρμοστεί και πλέον το παιχνίδι βρίσκεται στα $39,99 και σιγά σιγά θα γίνεται και στα καταστήματα. Πέρα από το θέμα των πωλήσεων το παιχνίδι έλαβε εξαιρετικές κριτικές και γενικώς φαίνεται ότι αγαπήθηκε από αρκετό κόσμο ο οποίος το περίμενε.

Εσείς μην ξεχνάτε ότι για αυτό τον μήνα του διαγωνισμού μας, σε συνεργασία με το Kinguin, προσφέρουμε σε έναν τυχερό το Sid Meier’s Civilization VI της Firaxis για PC.

Για περισσότερα νέα και ειδήσεις μείνετε συντονισμένοι στο VideoGamer Greece.

Ακολουθήστε το Videogamer.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις και τα νέα

ΣΧΟΛΙΑ

The Last Guardian

Για: PS4

Ημ. Κυκλοφορίας:

7/12/16