Μείωση τιμής στο Xbox One λόγω E3 - VideoGamer.gr
xbox onebundle
· Γράφει ο Παναγιώτης Γρηγορόπουλος

Μείωση τιμής στο Xbox One λόγω E3

Η Microsoft κατέβασε την τιμή στο Xbox One στις Ηνωμένες Πολιτείες σε 299 δολάρια, δύο εβδομάδες πριν την Ε3. Η προηγούμενη τιμή ήταν 349 δολάρια. Αντίστοιχα η τιμή αυτή την στιγμή στην Ελλάδα είναι περίπου 250€ – με την 1ΤB έκδοση στα 289€.

Η έκπτωση αυτή έρχεται δύο εβδομάδες πριν την press conference της Microsoft στην Ε3, όπου φημολογείται πως θα αποκαλυφθούν πολλαπλές νέες εκδόσεις του Xbox One, όπως ένα Slim Edition και ένα νέο δυνατότερο Xbox One – πιθανότατα με το όνομα Scorpio.

xbox_one_price_cut

Οι νέες εκδόσεις Xbox One

H μικρότερη και φθηνότερη έκδοση – slim έκδοση – του Xbox One αναμένεται να κυκλοφορήσει μέσα στο έτος, με την ανάγκη να αυξάνεται για μια ισχυρότερη Xbox έκδοση, η όποια όπως φαίνεται θα έρθει κάπου μέσα στο 2017.

Σύμφωνα με το Kotaku θα υπάρχει και νέο Xbox μέσα στο 2017, που θα έχει ισχυρότερη GPU και θα είναι τεχνικά έτοιμο να υποστηρίξει το Occulus Riftαλλά και τίτλους σε 4Κ αναλύσεις, ενώ θα έχει 2TB σκληρό δίσκο. Το κωδικό όνομα της κονσόλας είναι Scorpio!

Πάντως η άποψη μας είναι πως καλύτερα να περιμένουμε, για αγορά Xbox One, μετά τις ανακοινώσεις των νέων εκδόσεων και των τιμών τους, αφού όπως φαίνεται θα έχουμε να κερδίσουμε περισσότερα τότε.

Μείνετε μαζί μας για όλα τα νέα από την E3 στο ειδικό hub που έχουμε δημιουργήσει!

Ακολουθήστε το Videogamer.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις και τα νέα

ΣΧΟΛΙΑ