Με περισσότερους τίτλους επιστρέφει η Valve; - VideoGamer.gr
valve gabe newell making games again article
· Γράφει ο Στέλιος Γαλάνης

Με περισσότερους τίτλους επιστρέφει η Valve;

Ο Gabe Newell είναι ένας άνθρωπος που δεν βλέπουμε και πολύ συχνά. Φαίνεται πως είναι άνθρωπος που δεν θέλει να περνάει πράγματα στα χαμηλά όμως αυτό σε καμία περίπτωση δεν μπορεί αν περάσει έτσι.

Ο ίδιος λοιπόν πρόσφατα δήλωσε πως είναι αρκετά ενθουσιασμένος με τα παιχνίδια που έχει να αποκαλύψει η εταιρεία λέγοντας πως υπάρχουν αρκετά ενεργά Projects. Από εκεί και πέρα μένει να δούμε να τι μπορεί να μας παρουσιάσει η εν λόγω εταιρεία. Ο ίδιος περνάει χρόνο στην Νέα Ζηλανδία προσπαθώντας να βοηθήσει την τοπική κοινωνία αλλά και φυσικά ασχολείται με το να παίζει και μερικά παιχνίδια. Μίλησε μάλιστα για την εμπειρία του σχετικά με το Cyberpunk 2077 και είπε ότι πέρασε αρκετά καλά παίζοντας το παιχνίδι σε PC. Αυτό που βλέπει και καταλαβαίνει είναι ότι το μεγαλύτερο ποσοστό που έπαιξε το παιχνίδι σε PC έμεινε ευχαριστημένο και αυτό μετράει για εκείνον.

Από εκεί και πέρα περιμένουμε να δούμε τι καλό θα μας παρουσιάσει η εταιρία μέσα στους επόμενους μήνες

Φυσικά για περισσότερα νέα και ειδήσεις εσείς μείνετε συντονισμένοι στο VideoGamer Greece. Φυσικά μπορείτε να ακολουθήσετε και το Mansworld για πιο geek stuff και όχι μόνο.

maxresdefault 2

Ακολουθήστε το Videogamer.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις και τα νέα

ΣΧΟΛΙΑ