Νέα masteries με τον ερχομό του pre-season - VideoGamer.gr
masteries
· Γράφει ο Δήμος Τσιμόπουλος

Νέα masteries με τον ερχομό του pre-season

Με την 7η Σεζόν να πλησιάζει, η εποχή του pre-season έφτασε και μαζί με αυτήν, φτάνουν πολλές αλλαγές. Όπως και κάθε άλλη φορά, έτσι και φέτος θα δούμε πολλά νέα πράγματα στο League of Legends. Όπως αναφέραμε και εδώ, θα έρθουν πολλά καινούργια features, αλλά πρόσφατα ανακοινώθηκαν και τα νέα masteries.

masteries

Τι νέο θα φέρουν τα αλλαγμένα masteries στο παιχνίδι

Αν και δεν θα υπάρχει κάποια μεγάλη διαφορά, αρκετά keystones αλλάζουν και διάφορα tiers εξισορροπούνται.

 

Ferocity

 

  • Στο Ferocity tree, το Double-Edged sword γίνετε tier 4 λόγο του scaling του που δουλεύει καλύτερα αργότερα στο παιχνίδι. επίσης αλλάζουν τα ποσοστά του σε 5% για την ζημιά που κάνετε και 2.5% σε αυτή που δέχεστε.
  • Ένα νέο mastery προστίθεται στην θέση του, το Fresh Blood, όπου το πρώτο basic attack ενάντια σε champion κάνει επιπλέον 10 (+1 ανά level) damage με 9 second cooldown.
  • Στο tier 4 αφαιρούν το Oppressor και στην θέση του βάζουν το Battle Trance. Αυτό το mastery δίνει έξτρα 5% στην ζημιά που κάνετε αν βρίσκεστε πάνω από 5 δευτερόλεπτα σε μάχη.
  • Τέλος, το Bounty Hunter αυξάνει την έξτρα ζημιά σε 1.5% από 1% για κάθε ξεχωριστό εχθρό που σκοτώσατε.
  • Το Keystone Fervor of Battle θα δεχτεί επίσεις αλλαγές στα stacks του. Όταν χτυπάτε εχθρούς θα δίνει Stacks (2 για melee, 2 second cooldown για spells). Τώρα τα stacks όμως θα κρατούν 4 second αλλά θα φτάνουν μέχρι τα 10 και θα αυξάνουν την επίθεση 1-6 για κάθε stack. Έτσι λοιπόν θα έρθει μια μικρή ισορροπία στην ζημιά που προκαλεί.

 

Cunning

 

  • Στο Cunning Tree θα δούμε λιγότερες αλλαγές. Στο tier 4 θα προστεθεί το Greenfather’s Gift. Αυτό το mastery θα κάνει έξτρα ζημιά 3% του HP του αντιπάλου με το επόμενο σας attack ή spell αν μπείτε σε θάμνο (9 second cooldown)
  • Στο tier 5, στο Precision, κάνουν μικρές αλλαγές με την αφαίρεση του flat armor penentration.

 

Resolve

 

  • Το Resolve tree θα δεχτεί πολλές αλλαγές έτσι ώστε να υπάρξει μια βοήθεια ενάντια στο assassin rework. Στο tier 2 προσθέτουν το Siegemaster όπου αν είσαστε δίπλα σε turret παίρνετε 8 έξτρα armor και magic resist. 
  • Στο tier 4 προσθέτουν το Fearless. Με αυτό το mastery κερδίζετε 10% έξτρα armor and magic resist (+2 flat armor και magic resist ανά level) για 2 δευτερόλεπτα όταν δέχεστε ζημιά από αντίπαλο champion (9 seconds cooldown)
  • Όσον αφορά τα Keystones, αφερούν το Strength of the Ages και στη θέση του βάζουν το Courage of the Colossus. Αυτή η αλλαγή θα κάνει κακό σε κάποιους junglers αλλά οι αλλαγές στην ζούγκλα θα εξισορροπήσουν αυτή την αλλαγή. Έτσι λοιπόν με το νέο αυτό mastery κερδίζετε ασπίδα 7% (+7% για κάθε κοντινό εχθρό) του max HP σας αφού χτυπήσετε κάποιον εχθρό με hard crowd control (30 second cooldown)

 

Αυτές οι αλλαγές μπορούν να βρεθούν αναλυτικά εδώ αν και επισημαίνουν οτι μπορεί να αλλάξουν στο μέλλον. Εμείς δεν έχουμε παρά να περιμένουμε για να τις δούμε εν δράση στους live servers!

Ακολουθήστε το Videogamer.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις και τα νέα

ΣΧΟΛΙΑ

League of Legends

Για: PC

Ημ. Κυκλοφορίας:

01/06/2010