Λεπτομέρειες για την Closed Alpha του For Honor - VideoGamer.gr
For Honor
· Γράφει ο Παναγιώτης Γρηγορόπουλος

Λεπτομέρειες για την Closed Alpha του For Honor

Μετά από μια επιτυχημένη Gamescom με πολλά βραβεία για το For Honor, ανακοινώθηκε η closed alpha για PlayStation 4, Xbox One και PC. Από τις 15 Σεπτεμβρίου μέχρι τις 19 Σεπτεμβρίου, παίκτες από όλο τον κόσμο θα δοκιμάσουν για πρώτη φορά τον τίτλο, παίρνοντας μέρος σε επικές μάχες.

For Honor

Η Closed Alpha έχει ως σκοπό να δοκιμαστεί το multiplayer περιεχόμενο του τίτλου, με συγκεκριμένο αριθμό παικτών ώστε να επιλυθούν προβλήματα σταθερότητας που μπορεί να προκύψουν. Κατά την διάρκεια της Alpha, οι παίκτες μπορούν να επιλέξουν και να δοκιμάσουν τους Knights, τους Vikings και τους Samurai.

Οι ήρωες που έχουν ήδη αποκαλυφθεί συμπεριλαμβάνονται, όπως ο Kensei, ο Orochi, ο Warden και ο Raider, παρέα με δύο νέους ήρωες, τον Conqueror και τον Berserker. Κάθε ήρωας έχει διαφορετικά skills, όπλα, πανοπλίες και τρόπο μάχης.

Τέλος τρία από τα πέντε multiplayer modes θα είναι διαθέσιμα, δηλαδή τα Duel (1v1 mode), Brawl (2v2 mode) και το Dominion (4v4 mode). Το κάθε mode έχει διαφορετικό χάρτη, που επιτρέπει διαφορετικές τακτικές μάχης και την χρήση του περιβάλλοντος προς όφελος των παικτών.

Το For Honor αναμένεται να κυκλοφορήσει για PS4, Xbox One και PC στις 14 Φεβρουαρίου 2017.

Ακολουθήστε το Videogamer.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις και τα νέα

ΣΧΟΛΙΑ

For Honor

Για: PC, PS4, Xbox One

Ημ. Κυκλοφορίας:

14/2/2016