Launch Trailer για το The Legend Of Legacy - VideoGamer.gr
legendoflegacy01v21
· Γράφει ο Θανάσης Μπίμης

Launch Trailer για το The Legend Of Legacy

Μαζί με την σημερινή κυκλοφορία του συναρπαστικού RPG τίτλου για το 3DS, η Atlus κυκλοφόρησε ένα launch trailer, όπου βλέπουμε με μια γρήγορη ματιά τον πρόλογο της μεγάλης ιστορίας του The Legend of Legacy.

Σύμφωνα με την ιστορία του τίτλου,  επτά τυχοδιώκτες –οι Liber, Meurs, Owen, Bianca, Garnet, Eloise και Filmia – φτάνουν στο μυστηριώδες νησί Avalon για να αναζητήσουν την τύχη τους ως εξερευνητές. Στην συνέχεια, ενώνουν τις δυνάμεις τους με δύο ακόμα τυχοδιώκτες για να επιτύχουν τους στόχους τους – είτε πρόκειται για την εξερεύνηση του νησιού προς αναζήτηση θησαυρών, είτε για την αναζήτηση του «θεού» του νησιού, είτε για την ανάκτηση χαμένων αναμνήσεων.

maxresdefault1 1

Πέρα από την εξερεύνηση του νησιού Avalon, ιδιαίτερο είναι και το σύστημα μάχης, όπου σας επιτρέπει να επιλέξετε 3 άτομα στην μάχη, προσφέροντας έτσι τεράστια ποικιλία στον τρόπο που θα κατατροπώσετε τους αντιπάλους σας.

Παρακάτω δείτε τα μοναδικά στοιχεία του 3DS τίτλου:

  • Επτά διαφορετικές οπτικές ματιές – Κάθε χαρακτήρας στο The Legend of Legacy έχει τα δικά του κίνητρα για να εξερευνήσει το Avalon και την δική του έκβαση στο τέλος του παιχνιδιού. Παίξτε με κάθε χαρακτήρα για να τις δείτε όλες!
  • Μάχες χωρίς κλάσεις – Δημιουργήστε σχηματισμούς για να ορίσετε συγκεκριμένους ρόλους μάχης αντί να χρησιμοποιείτε προκαθορισμένες κλάσεις, γεγονός που προσφέρει ένα διαφορετικό επίπεδο πρόκλησης.
  • Θρυλικοί developers – Ο illustrator Tomomi Bobayashi (SaGa series), ο πασίγνωστος συνθέτης Masashi Hamauzu (SaGa, Final Fantasy XIII), ο σεναριογράφος Masato Kato (Chrono Trigger), ο game designer Kyoji Koizumi (SaGa series) και ο Masataka Matsuura (999: 9 Hours, 9 Persons, 9 Doors) ενώνουν τις δυνάμεις τους για να σας προσφέρουν μια μοναδική εμπειρία.
  • Προσαρμοσμένο στην Δυτική αγορά – Με γνώμονα τα σχόλια των παικτών μετά την κυκλοφορία του στην Ιαπωνία, έχουν γίνει αρκετές αλλαγές στο gameplay για να ενισχύσουν την εμπειρία του παιχνιδιού.

Ακολουθήστε το Videogamer.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις και τα νέα

ΣΧΟΛΙΑ