Το Nintendo Switch είναι η νέα κονσόλα η οποία και βρίσκεται στην αγορά κάτι παραπάνω από ένα μήνα και η Nintendo μέχρι στιγμής φαίνεται πως έχει φέρει μια εξαιρετική κονσόλα στην αγορά.

Φυσικά μιλάμε για μια κονσόλα η οποία κυκλοφόρησε σε μια τιμή των $300 δολαρίων και στην χώρα μας γύρω στα 330 ευρώ. Κατά καιρούς αρκετοί έκαναν μια μικρή αναζήτηση στο κόστος της κονσόλας καθώς αρκετοί πιστεύουν πως είναι λίγο τσιμπημένη η νέα κονσόλα της Nintendo.

Μια Ιαπωνική εταιρεία Fomalhaut λοιπόν πρόσφατα έκανε μια καλή έρευνα και ποιο συγκεκριμένα υπολογίζει ότι το κόστος του Nintendo Switch είναι στα $257. Βέβαια αυτό το ποσό αν είναι κοντά στο πραγματικό τότε μιλάμε για πολύ μικρό κέρδος για την εταιρεία καθώς αν προσθέσουμε το κέρδος των μεταπωλητών αλλά και μερικούς φόρους τότε σίγουρα μιλάμε για μηδαμινό κέρδος της εταιρείας από την κονσόλα.

Τέλος η ίδια εταιρεία έχει προβλέψει ότι η κονσόλα θα πουλήσει μέχρι το τέλος του 2018 πάνω από 30 εκατομμύρια μονάδες το οποίο βέβαια δεν είναι ένα άπιαστο ποσό αλλά σίγουρα η Nintendo πρέπει να κάνει πραγματάκια για να το πετύχει.

Για περισσότερα νέα και πληροφορίες από τον κόσμο του gaming μείνετε συντονισμένοι στο VideoGamer.gr.