Κυκλοφορίες του μήνα - Νοέμβριος - VideoGamer.gr
Κυκλοφορίες του μήνα - Νοέμβριος - videogamer.gr
· Γράφει ο Θανάσης Μπίμης

Κυκλοφορίες του μήνα – Νοέμβριος

Πλησιάζοντας προς το τέλος του πανηγυριού από τις φετινές κυκλοφορίες, θα νόμιζε κανείς πως θα βλέπουμε αδύναμους μήνες. Έλα πάλι όμως που το 2016 συνεχίζει να μας δίνει εξαιρετικά παιχνίδια να παίξουμε και πολλές επιλογές να κάνουμε. Άσχημο για το πορτοφόλι μας βέβαια, όμως υπάρχουν πάρα πολλές επιλογές ακόμη και για τους πιο επιλεκτικούς.

Πάμε όμως να ρίξουμε μια πιο αναλυτική ματιά:


Παρασκευή 4 Νοεμβρίου

 

  • Football Manager 2017 – PC

Football Manager 2017

Μια ακόμη χρονιά με το Football Manager στην κορυφή, μια ακόμη φορά η Sports Interactive προσπαθεί για το κάτι παραπάνω. Αυτός ο τίτλος είναι η αιτία για πολλές αποτυχημένες εξεταστικές, εργασίες, αναφορές. Δείτε περισσότερα για το Football Manager 2017 στο αναλυτικό review του Βαγγέλη, όπου το περιέγραψε ως “ένα ουσιαστικό ρετουσάρισμα του περσινού τίτλου, με πολλές μικρές αλλά ουσιαστικές αναβαθμίσεις”.

call-of-duty-infinite-warfare-listing-thumb-01-ps4-us-08jun16

Αν και η Activision τα έχει ακούσει πολλές φορές για τον εκμοντερνισμό του franchise πέρα από το συνηθισμένο, το Infinite Warfare έρχεται να μας αποδείξει πως μπορεί να συνεισφέρει καινούρια πράγματα, κουβαλώντας μαζί και το remaster του Modern Warfare.


Παρασκευή 11 Νοεμβρίου

 

  • Dishonored 2 – PS4, XONE, PC

Dishonored 2 VideoGamer.gr

Έπειτα από την καταπληκτική εισαγωγή στο σύμπαν του Dishonred, η σειρά επιστρέφει δυναμικά, δίνοντας σας την δυνατότητα να παίξετε είτε ως Corvo είτε ως Emily, σε μια προσπάθεια για την επανάκτηση του θρόνου.


Τρίτη 15 Νοεμβρίου

 

  • Watch Dogs 2 – PS4, XONE, PC

Watch Dogs 2

Αν υπάρχει μια περίπτωση να επιζήσει το Watch Dogs franchise, αυτή είναι το Watch Dogs 2. Βλέποντας πολλές βελτιώσεις μέχρι στιγμής και ένα ομορφότερο-γεμάτο ανοιχτό κόσμο, μένει να πιάσουμε το παιχνίδι στα χέρια μας για να μπορέσουμε να καταλάβουμε αν τελικά οι χάκερς θα μείνουν στην παρέα και το σύμπαν της Ubisoft.


Πέμπτη 17 Νοεμβρίου

 

assassins-creed-the-ezio-collection-11

Με την Ubisoft να γνωρίζει πως ο Ezio είναι ξεκάθαρα ο αγαπημένος Assassin της σειράς, αποφάσισε να κυκλοφορήσει ένα remaster των τριών παιχνιδιών με πρωταγωνιστή τον Ιταλό Master Assassin. Φυσικά υπάρχει αναβαθμισμένος οπτικός τομέας και tropies/achievements για τα PS4/XONE αντίστοιχα.


Τρίτη 22 Νοεμβρίου

 

  • Pokemon Sun & Moon – 3DS

5-10-pokemon-sun-moon-169-en

Ο τίτλος είναι η συνέχεια στην καθιερωμένη πλέον έκδοση Pokemon τίτλων, υποσχόμενη να προσφέρει μερικά νέα Pokemons, items και περιοχές για να πιάσετε τα αγαπημένα σας Pokemon και να αναδειχθείτε ως ο καλύτερος εκπαιδευτής.

darksiders-warmastered-edition-08-01-16-11

Μια remaster έκδοση του original Darksiders, που είναι τώρα υπό την κατοχή της Nordic Games, έρχεται υπό ανάπτυξη KAIKO, το studio που βοήθησε με το περσινό remaster του Darksiders 2. Η Darksiders Warmastered Edition θα είναι διαθέσιμη για PS4, Xbox One, PC και Wii U, και θα έρθει με μια σειρά κλασικών remaster ανανεώσεων.


Τρίτη 29 Νοεμβρίου

 

  • Final Fantasy 15 – PS4, XONE

final-fantasy-xv

Μετά από πολύ κόπο, ιστορία και διαφορετικό console cycle, το Final Fantasy 15 παίρνει καταληκτική ημερομηνία. Στο παιχνίδι συναντάμε τον Noct, στην προσπάθειά του για επανάκτηση της πατρίδας του.

Ακολουθήστε το Videogamer.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις και τα νέα

ΣΧΟΛΙΑ