Κυκλοφορίες του μήνα - Μάιος - VideoGamer.gr
23815901722 4d1edf4ed1 b1 1
· Γράφει ο Θανάσης Μπίμης

Κυκλοφορίες του μήνα – Μάιος

Εκεί που θα πίστευε κανείς πως ο Μάιος θα κάνει ένα διάλειμμα από τις δυνατές κυκλοφορίες, για ακόμη ένα μήνα θα έχουμε πολλά και πολυαναμενόμενα παιχνίδια να παίξουμε. Όχι μόνο με το Uncharted 4: A Thief’s End της Sony, αλλά και τα DOOM 4 και Homefront: The Revolution. Φυσικά δεν θα λείψουν τα remaster, αλλά όπως φαίνεται δεν θα σταματήσουμε να παίζουμε εκτός από το μικρό διάλειμμα της E3

Πάμε όμως να ρίξουμε μια πιο αναλυτική ματιά:


Τρίτη 3 Μαΐου

  • Battleborn – XONE, PC, PS4

social-share[1]

Το Battleborn, ο επερχόμενος first-person shooter τίτλος της Gearbox Software, δανείζεται πολλά στοιχεία από τα Multiplayer Online Battle Arena παιχνίδια (MOBA) παίζοντας όμως από προοπτική πρώτου προσώπου με τα level να κάνουν reset σε κάθε παιχνίδι που ξεκινάτε.

  • Shadow Complex Remastered – PS4

shadow-complex-remastered-splash[1]

Το γνωστό σε όλους μας Shadow Complex φτάνει επιτέλους στο PS4, ανανεώνοντας τον οπτικό τομέα του τίτλου, για να παίζετε το παιχνίδι σε ακόμη μια γενιά κονσολών.

  • The Park – PS4

ThePark_KeyArt

Η εταιρεία πήρε ιδέες από το Gone Home και το The Vanishing of Ethan Carter και έκανε το The Park. Στο παιχνίδι οι παίκτες μπαίνουν στο ρόλο της Lorraine, η οποία είναι μία που έχασε τον υιό της μέσα σε ένα πάρκο.


Τρίτη 10 Μαΐου

  • Uncharted 4: A Thief’s End – PS4

23815901722_4d1edf4ed1_b[1]

Τα λόγια πιστεύω είναι περιττά. Ο Nathan Drake έρχεται για (ίσως) μια τελευταία φορά λύνοντας όλα τα προβλήματα που βρίσκει στο διάβα του, κάνοντας τα κλασικά ηρωικά ενσταντανέ με τα κορυφαία γραφικά που επιτυγχάνονται με το PS4.


Πέμπτη 12 Μαΐου

  • Super Meat Boy – Wii U

Super-Meat-Boy-ds1-670x387-constrain

Αν και λίγο αργά, το Super Meat Boy κάνει την εμφάνισή του στο Wii U μεταφέροντας την περιπέτεια του μικρού κομματιού κρέατος και της πριγκίπισσας του στην τρέχουσα κονσόλα της Nintendo.


Παρασκευή 13 Μαΐου

  • DOOM – XONE, PS4, PC

doomhelmetblogrolljpg-a3f039_1280w[1]

To reboot του DOOM έρχεται πιο αιματοβαμμένο από ποτέ, γεμάτο με νέα όπλα, νέους εχθρούς και νέους τρόπους να τους διαμελίσουμε, ενώ δίνεται μεγάλη σημασία τόσο στο single campaign όσο και στο multiplayer κομμάτι του τίτλου.


Τρίτη 17 Μαΐου

  • Valkyria Chronicles Remastered – PS4

Valkyria-Chronicles[1]

Το Remaster του τίτλου με το μοναδικό οπτικό τομέα, που παρουσιάζει το πεδίο μάχης και τους χαρακτήρες με τα πανέμορφα ζωγραφισμένα στο χέρι μοντέλα, σκιαγραφώντας τον πόλεμο για την απόκτηση του Ragnite Ore.


Παρασκευή 20 Μαΐου

  • Homefront: The Revolution – XONE, PS4, PC

homefront-main_0[1]

Το παιχνίδι διαδραματίζεται στην Φιλαδέλφεια του 2029, η οποία φαίνεται πως βρίσκεται υπό κατοχή από κάποιο ιδιωτικό στρατό, ο οποίος υποστηρίζει πως κινητοποιήθηκε προκειμένου να κάνει την πόλη της Φιλαδέλφειας ένα πιο ασφαλές μέρος. Στο Homefront: The Revolution, οι επαναστάτες προσπαθούν να απελευθερώσουν την πόλη της Φιλαδέλφειας με το παιχνίδι να έρχεται πλήρως ανανεωμένο από τον προκάτοχό του.

Ακολουθήστε το Videogamer.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις και τα νέα

ΣΧΟΛΙΑ