Καθυστερεί μέχρι το 2018 το remake του System Shock - VideoGamer.gr
system shock
· Γράφει η Ελένη Δαμιανίδου

Καθυστερεί μέχρι το 2018 το remake του System Shock

Κακά είναι τα νέα για τους φαν του System Shock, αφού η Night Dive Studios ανακοίνωσε επίσημα ότι η κυκλοφορία του πολυαναμενόμενου remake του τίτλου θα καθυστερήσει μέχρι το δεύτερο τέταρτο του 2018.

Η Night Dive ενημέρωσε τους φαν του System Shock στην μηνιαία ενημέρωση της καμπάνιας του παιχνιδιού στο Kickstarter, ενώ παράλληλα απάντησε και σε μερικές ερωτήσεις για το παιχνίδι και την εξέλιξη του. Στην ερώτηση για την κυκλοφορία του remake, το studio απάντησε «Ο στόχος μας είναι να κυκλοφορήσει για PC/Mac/Linux/Xbox One/PS4 μέχρι το δεύτερο τέταρτο του 2018. Δεν ξέρουμε αν θα γίνει ταυτόχρονα αλλά θα βάλουμε τα δυνατά μας».

system shock

Ο αρχικός στόχος ήταν η κυκλοφορία του remake το Δεκέμβρη του 2017, μια ημερομηνία που δεν απέχει τόσο πολύ από την καινούρια. Παρότι δεν είναι γνωστός ο λόγος που θα καθυστερήσει η κυκλοφορία, υπάρχει η πιθανότητα πως η Night Dive χρειαζότανπερισσότερο χρόνο να προσθέσει όλα αυτά που ήθελε στον τίτλο, μετά την επιτυχημένη του καμπάνια στο Kickstarter.

Εκτός από την ανακοίνωση, η εταιρία άδραξε της ευκαιρίας και δημοσίευσε καινούριο υλικό σχετικά με το παιχνίδι που περιλαμβάνει concept art αλλά και πληροφορίες σχετικά με το demo που ετοιμάζει για το System Shock Remake.

Το remake του System Shock περιμένουμε να κυκλοφορήσει κάπου στο δεύτερο τέταρτο του 2018 για Linux, Mac, Microsoft Windows, Xbox One και Playstatiom 4.   

Ακολουθήστε το Videogamer.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις και τα νέα

ΣΧΟΛΙΑ