Καθυστερεί η κυκλοφορία του Star Trek: Bridge Crew! - VideoGamer.gr
st3
· Γράφει ο Φώτης Αναγνωστόπουλος

Καθυστερεί η κυκλοφορία του Star Trek: Bridge Crew!

Τον Ιούνιο στην Ε3, η Ubisoft είχε ανακοινώσει την κυκλοφορία ενός VR παιχνιδιού, βασισμένο στο δημοφιλές franchise του Star Trek. O τίτλος αυτός υποσχόταν να δώσει μία νέα διάσταση στην εμπειρία του gaming, καθώς οι παίκτες θα έχουν την δυνατότητα να πάρουν υπό τον έλεγχό τους ένα αστροσκάφος της Διαγαλαξιακής Ομοσπονδίας και να εξερευνήσουν διαφoρετικούς γαλαξίες, στην προσπάθειά τους να βρουν έναν κατάλληλο πλανήτη ώστε να μετοικήσουν τα εναπομείναντα μέλη της φυλής Vulcan. Όπως ήταν αναμενόμενο, η σύνδεση του εν λόγω τίτλου με την τεχνολογία εικονικής πραγματικότητας , σκόρπισε χαμόγελα και ενθουσιασμό στις τάξεις όλων των φανατικών θαυμαστών του Star Trek, μετά από το reboot του franchise το 2009 απο τον J.J. Abrams.

star_trek_bridge_crew-0

Prepare to beam up… το 2017!

Ενώ αναμέναμε την κυκλοφορία του νέου VR τίτλου της Ubisoft μέσα στο 2016, η εταιρεία σε ανακοίνωσή της δήλωσε ότι η κυκλοφορία του Star Trek: Bridge Crew αναβάλλεται, με την νέα προγραμματισμένη κυκλοφορία του τίτλου να τοποθετείται στο πρώτο τρίμηνο του 2017. Σύμφωνα με την ανακοίνωση, η κυκλοφορία του παιχνιδιού μεταβάλλεται κατά ένα τρίμηνο ώστε να διασφαλιστεί η βέλτιστη λειτουργία του τίτλου με την διάθεσή του. ‘ Το Star Trek: Bridge Crew είναι ένα παιχνίδι αποκλειστικά σχεδιασμένο για να λειτουργεί σε περιβάλλον VR και στόχος μας είναι να δώσουμε στους παίκτες μία ανεπανάληπτη και καθηλωτική εμπειρία’ αναφέρει μέλος της ομάδας παραγωγής του τίτλου, επισημαίνοντας ότι το τελικό προιόν θα αξίζει την αναμονή.

Beam us up!

Beam us up!

Μερικά από τα χαρακτηριστικά που έχουν ήδη ανακοινωθεί για το Star Trek: Bridge Crew είναι ότι οι παίκτες θα μπορούν να δημιουργήσουν χαρακτήρες οποιουδήποτε φύλου και φυλής. Επίσης, θα υπάρχει η δυνατότητα να επιλέξουν διαφορετικές θέσεις όσον αφορά το αξίωμά τους, ανάλογα με το αν επιθυμούν να είναι αξιωματικοί στο μηχανοστάσιο, χειριστές των οπλικών συστημάτων ή υπεύθυνοι για την συνολική λειτουργία του σκάφους. Αναφορικά με το σκάφος, αυτό δεν θα είναι δυστυχώς το Enterprise, αλλά το Aegis΄, αν και η ομοιότητα μεταξύ των δύο διαστημοπλοιων είναι κάτι παραπάνω από εμφανής.

Όσοι, επομένως, επιθυμούν να εμπλακούν σε διαστημικές μάχες με την αυτοκρατορία των Clingon δεν έχουν παρά να περιμένουν μέχρι τις 14 Μαρτίου του 2017, όταν και το Star Trek:Bridge Crew θα κυκλοφορήσει σε HTC Vive, Oculus Rift και PlayStation VR.

 

Ακολουθήστε το Videogamer.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις και τα νέα

ΣΧΟΛΙΑ