Κανένα ενδιαφέρον για άλλο horror game ο Hideo Kojima - VideoGamer.gr
Hideo Kojima
· Γράφει ο Στέλιος Γαλάνης

Κανένα ενδιαφέρον για άλλο horror game ο Hideo Kojima

Ο Hideo Kojima είναι γνωστός για το πάθος που έχει στο να φτιάχνει παιχνίδια και το έχουμε καταλάβει οι περισσότεροι από εμάς ότι έχει μεράκι και αγάπη για την δουλειά του.

Προτού φύγει από την Konami όπως γνωρίζετε ο Kojima δούλευε αρκετά στο να επαναφέρει τον τρόμο με το Silent Hills γνωστό και ως P.T. Με πρωταγωνιστικό ρόλο ο Norman Reedus αλλά και με την βοήθεια του Guillermo Del Toro φαινόταν ότι θα πάρουμε ένα αριστούργημα. Δυστυχώς έγινε η ακύρωση του αλλά και τα πάντα όσα αφορούν το Silent Hills είναι παρελθόν.

Σύμφωνα με πρόσφατη δήλωση ο Kojima είπε,”Γενικώς φοβάμαι αρκετά εύκολα και αυτό είναι κάτι που ίσχυε για τους Alfred Hitchcock και Stieven Spielberg. Γιατί αυτοί τρομάζουν εύκολα και επειδή το ίδιο νιώθω ότι παθαίνω και εγώ, είναι γεγονός πως μας είναι εύκολα να φτιάξουμε κάτι που τρομάζει, επειδή αντιλαμβάνομαι τι είναι τρομακτικό. Μέσα από αυτήν την διαδικασία, φανταζόμαστε συνεχώς τρομακτικές καταστάσεις και καταλήγω να έχω πολλούς εφιάλτες. Αυτό είναι και ο λόγος που δεν θέλω να ασχοληθώ με άλλο horror τίτλο”.

kojima

Τέλος ο δημιουργός πρόσθεσε ότι, ”Ο πιο αποτελεσματικός τρόπος για να τρομάξει κάποιος είναι να του δώσεις κάτι το οποίο είναι λιγάκι ασυνήθιστο.

Τώρα μένει αν δούμε τι μας ετοιμάζει ο Kojima με το Death Stranding που μέχρι στιγμής δεν γνωρίζουμε και πάρα πολλά.

Για περισσότερα νέα και ειδήσεις μείνετε συντονισμένοι στο VideoGamer Greece.

Ακολουθήστε το Videogamer.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις και τα νέα

ΣΧΟΛΙΑ

Resident Evil Village

Για: PC, PS5, Xbox Series X

Ημ. Κυκλοφορίας:

TBA