Jack the Ripper DLC για το Assassin's Creed Syndicate - VideoGamer.gr
jack the ripper11
· Γράφει ο Θανάσης Μπίμης

Jack the Ripper DLC για το Assassin’s Creed Syndicate

Ένα από τα πρώτα μεγάλα DLC ανακοινώθηκε σήμερα από τη Ubisoft για το Season Pass του Assassin’s Creed Syndicate.

Διαθέσιμο στο Season Pass, είτε ξεχωριστά, το Jack The Ripper DLC θα περιλαμβάνει campaign που θα διαδραματίζεται 20 χρόνια μετά τα γεγονότα του Syndicate.

Οι παίχτες θα είναι στο μέρος του ερευνητή της Scotland Yard Frederick Abberline, βοηθώντας τον στην εξιχνίαση τον τρομερών γεγονότων που συνέβησαν το τρομερό φθινόπωρο του 1888 στο Whitechappel.

Επιπλέον μαζί με το campaign Jack The Ripper, το DLC θα περιέχει:

  • The Last Maharaja mission pack: Ανακαλύψτε 10 ολοκαίνουριες αποστολές οι οποίες διαδραματίζονται στο Λονδίνο, και βοηθήστε τον Duleep Singh να επανακτήσει το πατρογονικό δικαίωμα ως Mahraja. Στην περιπέτεια του να επανακτήσει την κληρονομιά του, θα αντιμετωπίσει τους Templars και θα δοκιμάσει τη φιλία του με τη βασίλισσα.
  • A Long Night exclusive mission: Βοηθήστε τον Jacob να εντοπίσει έναν φίλο που βρίσκεται σε κίνδυνο και επαναφέρετε τον πίσω στην κρυψώνα της συμμορίας σας.
  • Streets of London gameplay pack: Πρόσβαση σε πάνω από μία ώρα επιπλέον περιεχόμενο, μέσω νέων αποστολών και αποκτήστε επιπλέον όπλα, εξοπλισμό και outfits.
  • Δύο κορυφαίας τεχνολογίας εξοπλισμό και όπλα: Προσθέστε στο οπλοστάσιο σας το Steampunk Pack, απορροφηθείτε από την βικτοριανή εποχή με το Victorian Legends Pack.
  • Αποκλειστικό XP boost: Όλοι οι κάτοχοι του Season Pass θα παραλάβουν ένα μόνιμο XP boost.

Το Assassin’s Creed Syndicate θα κυκλοφορήσει από τη Ubisoft στις 23 Οκτωβρίου για PS4 και Xbox One και θα ακολουθήσει η κυκλοφορία στα PC στις 19 Νοεμβρίου.

Ακολουθήστε το Videogamer.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις και τα νέα

ΣΧΟΛΙΑ

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.