Υπάρχει μέλλον για το The Order:1886; - VideoGamer.gr
Υπάρχει μέλλον για το The Order:1886; - videogamer.gr
· Γράφει ο Φώτης Αναγνωστόπουλος

Υπάρχει μέλλον για το The Order:1886;

Το 2015, η εταιρεία παραγωγής Ready at Dawn κυκλοφόρησε το παιχνίδι The Order:1886, το οποίο επρόκειτο να αποτελέσει αντικείμενο σχολιασμού και έντονων αντιπαραθέσεων για ένα μεγάλο χρονικό διάστημα. Όντας ένας από τους exclusive τίτλους της Sony για το PS4, το συγκεκριμένο παιχνίδι απέσπασε διθυραμβικά σχόλια για τον οπτικό του τομέα και για την ιστορία που εισήγαγε στην βιομηχανία του gaming. Ωστόσο, τα σχόλια αυτά γρήγορα διαδέχτηκαν γκρίνια για την μικρή διάρκεια του τίτλου, έριδα για κάποια mechanics στον τρόπο μάχης (ιδιαίτερα αρνητικά σχόλια έγιναν για τον τρόπο αλληλεπίδρασης με τους λυκανθρώπους) καθώς και απογοήτευση για τις δυνατότητες του συγκεκριμένου franchise που δεν αξιοποιήθηκαν. Από τότε δεν είχε γίνει λόγος για κάποια συνέχεια του συγκεκριμένου τίτλου. Αυτό ίσχυε μέχρι σήμερα!

lycans

Οι δηλώσεις του developper που θα συζητηθούν

Σε συνέντευξη που έδωσε πρόσφατα ο game developper της εταιρείας, Ru Weerasuriya, υποστήριξε ότι το franchise του The Order:1886 σίγουρα έχει μέλλον μπροστά του, ‘είτε πρόκειται για κάποια συνέχεια του πρώτου τίτλου είτε για κάτι διαφορετικό’. Σύμφωνα με τα όσα είπε, ‘από την στιγμή που δημιουργήθηκε ο συγκεκριμένος τίτλος, το μέλλον του συγκεκριμένου IP σίγουρα υπάρχει. Για όσους παίκτες έχουν ασχοληθεί με το παιχνίδι είναι ήδη γνωστό ότι το The Order:1886 καλύπτει μονάχα ένα μέρος της ιστορίας που μπορεί να ειπωθεί. Αυτό μάλιστα αποτελεί ένα πολύ μικρό κομμάτι ενός ευρύτερου κόσμου ο οποίος χρήζει εξερεύνησης, με τις δυνατότητες ανάπτυξης που ανοίγονται να είναι πάρα πολλές’. Όσον αφορά κάποια μελλοντική συνεργασία μεταξύ της Ready at Dawn και της Sony, o Weerasuriya απέφυγε να απαντήσει, λέγοντας ότι ο αρμόδιος για να απαντήσει σε αυτήν την ερώτηση είναι η ίδια η Sony.

the-order-incredible-detail

Ένας μικρός απολογισμός αναφορικά με το τελικό προϊόν

Ο game developper της Ready at Dawn δεν δίστασε επίσης να απαντήσει στις κριτικές που δέχτηκε ο τίτλος μετά την διάθεσή του, πραγματοποιώντας έναν απολογισμό της συνολικής προσπάθειας της εταιρείας παραγωγής. Σύμφωνα με τον ίδιο, το τελικό προϊόν ‘αντικατοπτρίζει πλήρως την προσπάθεια και τον κόπο που κατέβαλαν όλα τα μέλη της ομάδας στον τεχνολογικό τομέα.Το επίκεντρο της προσοχής μας ήταν να γίνει η τεχνολογική μετάβαση από το PSP στην πλατφόρμα του PS4, κάτι το οποίο επιτύχαμε. Επρόκειτο κατ’ουσίαν για ένα αρχικό project πάνω στο οποίο μπορούμε να οικοδομήσουμε τους επόμενους τίτλους μας’. Ολοκληρώνοντας τις δηλώσεις του, ο Weerasuriya ξεκαθάρισε ότι το τέλος του The Order:1886 είναι από μόνο του μία απόδειξη ότι δεν πρόκειται για οριστική αυλαία της ιστορίας του, καθώς υπάρχουν πολλά ακόμα που μπορούν να ειπωθούν.

Απίστευτη δουλειά στα γραφικά...

Απίστευτη δουλειά στα γραφικά…

Το μόνο σίγουρο είναι ότι οι συγκεκριμένες δηλώσεις αναμφίβολα αναπτέρωσαν τις ελπίδες όσων ανυπομονούν για κάποια συνέχεια του εν λόγω τίτλου. Μένει να δούμε αν όπου υπάρχει καπνός υπάρχει και φωτιά και αν η Ready at Dawn θα μας απασχολήσει ξανά στο μέλλον με κάποιον τίτλο βασισμένο στην θεματολογία του The Order:1886.

Ακολουθήστε το Videogamer.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις και τα νέα

ΣΧΟΛΙΑ