Υπάλληλος της EA έκανε το πρώτο tease για το Skate 4 - VideoGamer.gr
Skate 4
· Γράφει ο Στέλιος Γαλάνης

Υπάλληλος της EA έκανε το πρώτο tease για το Skate 4

Υπάρχει μια λίστα από παιχνίδια εκεί έξω τα οποία περιμένουμε. Μια λίστα για όλα τα γούστα. Ένα από αυτά λοιπόν είναι και το Skate 4. Η σειρά Skate μέσα στα χρόνια έχει δημιουργήσει εκατομμύρια Fans αν και το τελευταίο παιχνίδι απογοήτευσε αρκετό κόσμο η σειρά παραμένει ψηλά.

Μέσα στο Σαββατοκύριακο λοιπόν ο Senior Manager της EA, Daniel Lingen έγραψε κάτι από το προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter. Αυτό δεν είναι ούτε εικόνα, ούτε κάποιο κείμενο αλλά είναι μερικά γράμματα τα οποία μας κάνουν να πιστεύουμε ότι έρχεται το Skate 4.
https://twitter.com/HuskyHog/status/825216875021869056?ref_src=twsrc%5Etfw

Δεν χρειάστηκαν και πολλά για να ξεσηκωθεί το Internet μετά αφού ακολούθησαν 10k+ retweets αλλά και 20k+. Αυτά και όχι μόνο κ΄νουν ξεκάθαρο ότι ο κόσμο θέλει τουλάχιστον να δει το Skate 4.

Αυτό σίγουρα είναι κάτι που δεν έχει τελειώσει αλλά είναι μόνο η αρχή καθώς τώρα ο κόσμος θα περιμένει να δει και το παιχνίδι.

Εσείς μην ξεχνάτε ότι για αυτό τον μήνα του διαγωνισμού μας, σε συνεργασία με το Kinguin, προσφέρουμε σε έναν τυχερό το Sid Meier’s Civilization VI της Firaxis για PC.

Για περισσότερα νέα και ειδήσεις μείνετε συντονισμένοι στο VideoGamer Greece.

Ακολουθήστε το Videogamer.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις και τα νέα

ΣΧΟΛΙΑ