Injustice 2: Νέο gameplay trailer παρουσιάζει τον Captain Cold - VideoGamer.gr
CaptainCold ds1 670x377 constrain
· Γράφει ο Δημήτρης Κωνσταντίνου

Injustice 2: Νέο gameplay trailer παρουσιάζει τον Captain Cold

Η διαφημιστική καμπάνια του Injustice 2 έχει “δυναμώσει” κατά πολύ τις τελευταίες εβδομάδες, με μια σειρά από νέους χαρακτήρες που ανακοινώθηκαν πρόσφατα. Μια από τις τελευταίες προσθήκες αποτελεί η Catwoman, και ένα trailer του παιχνιδιού ανέδειξε τις κινήσεις της, συμπεριλαμβανομένων της Super Move της.

Σήμερα, η NetherRealm Studios κυκλοφόρησε ένα νέο gameplay trailer προβάλλοντας έναν από τους supervillain του παιχνιδιού – τον Captain Cold. Το trailer προσφέρει μια γεύση στους παίκτες, από τις κινήσεις, τις specials powers, και πολλά ακόμη που χαρακτηρίζουν τον Captain Cold, με την υπογραφή του Cold Gun του. Mπορείτε να δείτε το trailer παρακάτω:

Το παραπάνω clip τονίζει επίσης την Super Cold Move toy χαρακτήρα, όπου ο Captain Cold δημιουργεί μια χιονοθύελλα, ενώ “γλυστρά” πάνω σε ένα σπειροειδή κύκλο πάγου που δημιουργεί με το Cold Gun, και κατατροπώνει τον αντίπαλο, εδώ τον Green Arrow, με ένα τεράστιο κομμάτι πάγου. Όλα αυτά, ολοκληρώνοντας με ένα “χαΐδευτικό” υπαινιγμό “Προσοχή, θα κρυώσεις”. Δεν θα περίμενε κανείς τίποτα λιγότερο από τον super κακό, Captain Cold.

Αυτός είναι πιθανώς ο λόγος που κατέχει πρωταγωνιστικό ρόλο στο Injustice 2. Εδώ μια μικρή περιγραφή από το έχει να πει η Warner Bros για τον Captain Cold:

“Sworn to ending all crime, the Regime hunted down and brutally executed every member of the Rogues, including Captain Cold’s sister. Using his skills as a thief and his iconic Cold Gun, Cold now seeks his vengeance. He’ll gladly use the Society to achieve it.”

To Injustice 2 θα κυκλοφορήσει για τα PS4 και Xbox One στις 16 Μαΐου.

Ακολουθήστε το Videogamer.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις και τα νέα

ΣΧΟΛΙΑ