Ημερομηνία κυκλοφορίας για το Dragon Quest 8 - VideoGamer.gr
dragonquest8 cober
· Γράφει ο Φώτης Αναγνωστόπουλος

Ημερομηνία κυκλοφορίας για το Dragon Quest 8

H μεταφορά του δημοφιλούς παιχνιδιού στο Nintendo 3DS ήταν αρχικά προγραμματισμένη για το τέλος του 2016, με την εταιρεία ανάπτυξης, Square Enix, να ανακοινώνει πριν λίγο καιρό την καθυστέρηση της κυκλοφορίας του τίτλου. Ωστόσο, σήμερα έχουμε την επίσημη ημερομηνία για το Dragon Quest 8, με τους λάτρεις των JRPG τίτλων να έχουν να σημειώσουν ακόμα μία ημέρα στο ημερολόγιό τους τον πρώτο μήνα του 2017!

dragonquest8-1

Νέα στοιχεία για το Dragon Quest 8!

Μετά την παρουσίαση της Nintendo το 2015όλοι οι fans του δημοφιλούς franchise περίμεναν την επιστροφή του δημοφιλούς τίτλου Dragon Quest 8: Journey of the Cursed King για το Nintendo 3DS. Ο συγκεκριμένος τίτλος, ο οποίος κυκλοφόρησε πρώτα στο PS2 και έγινε γρήγορα πολύ αγαπητός σε όλους τους JRPG παίκτες σε όλο τον κόσμο, επανασχεδιάστηκε σε μία ειδική μεταφορά στην φορητή παιχνιδομηχανή της Nintendo.

Η μεταφορά του δημοφιλούς τίτλου στο 3DS φέρνει και ορισμένα νέα στοιχεία στον ήδη υπάρχοντα τίτλο. Ανάμεσά τους ξεχωρίζει η προσθήκη δύο νέων διαθέσιμων χαρακτήρων στο ήδη υπάρχον roster, νέα κεφάλαια στον πυρήνα της ιστορίας καθώς και αρκετές δευτερεύουσες αποστολές που θα ικανοποιήσουν με την διάρκεια και την ποιότητά τους και τους πιο απαιτητικούς παίκτες. Επίσης, νέα χαρακτηριστικά που διευκολύνουν πολύ τον παίκτη είναι η προσθήκη επιλογής quick-save (η οποία δεν υπήρχε στον αρχικό τίτλο) καθώς και η δυνατότητα fast-forward, η οποία μειώνει στο ελάχιστο τον χρόνο που πρέπει να περάσει κάποιος σε διάφορες ‘δευτερεύουσες’ μάχες.

dragonquest8

Παρά το γεγονός ότι στην νέα μεταφορά του Dragon Quest 8 έχει προστεθεί η δυνατότητα ενός εναλλακτικού τέλους, όσοι έχουν παίξει τον εν λόγω τίτλο στο παρελθόν θα μείνουν πολύ ικανοποιημένοι από το τελικό αποτέλεσμα στην φορητή κονσόλα της Nintendo. Σε αυτό βοηθούν και οι βελτιώσεις στον οπτικό τομέα του παιχνιδιού, με τα γραφικά να είναι ιδιαίτερα ανανεωμένα!

Υπομονή λοιπόν μέχρι τις 20 Ιανουαρίου για τους JRPG fans, όταν και αναμένεται να ξεκινήσει η διάθεση του Dragon Quest 8 για το Nintendo 3DS. Πρόκειται για μία ημέρα ‘φορτωμένη’ με νέες κυκλοφορίες, καθώς τότε κυκλοφορούν και άλλοι πολυαναμενόμενοι τίτλοι όπως το Kingdom Hearts 2.8 Final Chapter Prologue και το Resident Evil 7 biohazard!

 

Ακολουθήστε το Videogamer.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις και τα νέα

ΣΧΟΛΙΑ