Η τριλογία του Bioshock έρχεται δωρεάν στο Xbox! - VideoGamer.gr
bioshock cover
· Γράφει ο Φώτης Αναγνωστόπουλος

Η τριλογία του Bioshock έρχεται δωρεάν στο Xbox!

Όπως ανακοίνωσε σήμερα η Microsoft, οι κάτοχοι των τίτλων Bioshock 1, 2 και Infinite για το Xbox 360 έχουν πλέον την δυνατότητα να απολαύσουν τους αγαπημένους τους τίτλους και στο Xbox One. Πρόκειται για μία ενέργεια που πραγματοποιείται στα πλαίσια του backwards compatibility που είχε εξαγγείλει η Microsoft από την αρχή της κυκλοφορίας του Xbox One.

bioshock-4

Απολαύστε το Bioshock και ακόμα 300 τίτλους στο Xbox One!

Όπως έγινε γνωστό σήμερα μέσω σελίδας κοινωνικής δικτύωσης και συγκεκριμένα το Twitter, το σύνολο των παιχνιδιών Bioshock που έχουν κυκλοφορήσει για το Xbox 360 θα είναι πλέον διαθέσιμα και για το Xbox One. Η συγκεκριμένη δυνατότητα είναι διαθέσιμοι για όλους τους κατόχους των φανταστικών αυτών FPS τίτλων, ανεξάρτητα αν έχουν αγοράσει τα παιχνίδια σε φυσική ή ψηφιακή μορφή. Ωστόσο, σε κάθε περίπτωση, θα είναι απαραίτητο να κατεβάσετε τα παιχνίδια στον σκληρό δίσκο του Xbox One, ώστε να μπορείτε να απολαύσετε τους συγκεκριμένους τίτλους.

Με την προσθήκη των τίτλων Bioshock, το σύνολο των τίτλων που υποστηρίζονται από την λειτουργία backwards compatibility ξεπερνά πλέον τους 300. Η συγκεκριμένη ενέργεια ξεκίνησε από την Microsoft το 2015, δίνοντας την δυνατότητα σε πολλούς κατόχους Xbox 360 να απολαύσουν τους τίτλους τους και στην κονσόλα επόμενης γενιάς, στο Xbox One. Άλλοι δημοφιλείς τίτλοι που εντάχθηκαν στην συγκεκριμένη λειτουργία πρόσφατα είναι το Burnout Paradise, το Oblivion και το Shadowrun.

bioshock11111[1]

Αν λοιπόν είστε κάτοχοι Xbox One και είχατε στο παρελθόν τους τίτλους Bioshock, μην χάσετε την ευκαιρία να παίξετε τα συγκεκριμένα παιχνίδια στην κονσόλα σας. Μείνετε συντονισμένοι στο Videogamer.gr για περισσότερες gaming ειδήσεις και reviews!

Ακολουθήστε το Videogamer.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις και τα νέα

ΣΧΟΛΙΑ