Προβλέψεις για 1,5 εκατομμύριο πωλήσεις για το Playstation VR μέσα στο 2016 - VideoGamer.gr
1437042466470187179
· Γράφει ο Στέλιος Γαλάνης

Προβλέψεις για 1,5 εκατομμύριο πωλήσεις για το Playstation VR μέσα στο 2016

Τελευταία η εταιρεία IHS Technology, έκανε μια δικιάς της μελέτη σχετικά με όλο θέμα του Virtual Reality. Μίλησε σχετικά με αν θα πετύχει το εν λόγο θέμα και επίσης έκανε και κάποιες προβλέψεις στο θέμα των πωλήσεων.

Αρχικά λοιπόν έχουμε τα Oculus Rift και HTC Vive τα οποία αναμένεται να κυκλοφορήσουν αρχές 2016. Η εταιρεία προβλέπει πως το Oculus Rift θα ξεπεράσει το μισό εκατομμύριο πωλήσεις και πιο συγκεκριμένα θα φτάσει τα 560.000. Το HTC Vive βρίσκεται λίγο πιο κάτω πωλήσεις που αγγίζουν τις 440.000.

Την παράσταση φαίνεται πως θα κλέψει το Playstation VR για τον λόγο ότι η IHS Technology πιστεύει πως οι πωλήσεις του VR της Sony θα ξεπεράσουν το 1,5 εκατομμύριο. Το κακό είναι πως κάνουν προβλέψεις για πράγματα από τα οποία δεν έχουν γίνει γνωστές οι τιμές τους. Μέχρι στιγμής το μόνο που έχει αναφερθεί είναι πως η τιμή του Playstation VR θα είναι περίπου όσο μίας κονσόλας.

Πραγματικά αποτελεί ενδιαφέρον να δούμε αν θα πετύχει κάτι τέτοιο μέχρι στιγμής το προωθούν αρκετά με κυρίαρχο σε αυτό τη Sony.

Ακολουθήστε το Videogamer.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις και τα νέα

ΣΧΟΛΙΑ