Η Sony λέει όχι για ένα Days Gone 2 - VideoGamer.gr
days gone@2000x1270 1
· Γράφει ο Στέλιος Γαλάνης

Η Sony λέει όχι για ένα Days Gone 2

Τον τελευταίο καιρό θα μπορούσε εύκολα να πει κάποιος πως η Sony κινείται σιωπηλά χωρίς να ξέρουμε ακριβώς τι μπορεί να έχει να μας ανακοινώσει. Από την άλλη πλευρά έχουμε την Microsoft που δεν αφήνει ιδιαίτερα κλειστά τα χαρτιά της και συνεχώς έχουμε ένα καταιγισμό από ειδήσεις και νέα. Έχει γίνει ξεκάθαρο πλέον το γεγονός πως η Sony έχει χαράξει μια νέα πορεία και αυτό είναι να μην κοιτάει τόσο το οικονομικό στοιχείο αλλά μια μίξη κριτικών και πωλήσεων.

Το Days Gone λοιπόν είναι από εκείνα τα παιχνίδια που τα πήγαν καλά στο κομμάτι των πωλήσεων όμως για την Sony δεν τα πήγε τόσο καλά έτσι ώστε να έχει στα πλάνα της ένα δεύτερο παιχνίδι. Πλέον η εταιρεία δεν θα επιμείνει στο να συνεχίσει ένα franchise αν δεν έχει την επιτυχία που περιμένει η ίδια η εταιρεία, όπως για παράδειγμα έγινε και με το God of War. Αν κια οικονομικά επιτυχημένο το Days Gone η μεγάλη περίοδος ανάπτυξης και οι ανάμικτες κριτικές, ώθησαν τη Sony να λέει όχι σε ένα sequel.

days gone ps4 review

Μην ξεχνάτε πως το παιχνίδι έχει δοθεί στα δωρεάν παιχνίδια PS Plus Απριλίου οπότε μπορείτε να το κατεβάσετε και να παίξετε σε PS4 ή σε PS5 μέσω backwards compatibility.

Ακολουθήστε το Videogamer.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις και τα νέα

ΣΧΟΛΙΑ