Η Nintendo δεν θα έχει Συνέντευξη Τύπου στην E3 2017 - VideoGamer.gr
Nintendo Logo ds1 670x377 constrain ds1 670x377 constrain
· Γράφει ο Δημήτρης Κωνσταντίνου

Η Nintendo δεν θα έχει Συνέντευξη Τύπου στην E3 2017

Όπως συνηθίζει τα τελευταία χρόνια, η Nintendo δεν θα φιλοξενήσει Συνέντευξη Τύπου στην φετινή E3 2017.

Κατά την τριμηνιαία παρουσίαση των επενδυτών και αναλυτών της Nintendo, ο Πρόεδρος Tatsumi Kimishima επιβεβαίωσε ότι ο γνωστής φήμης κατασκευαστής παιχνιδοκονσόλας δεν θα παραχωρήσει Συνέντευξη Τύπου, όπως αναφέρει και με τα λεγόμενά του παρακάτω:

Τελικά, το video game tradeshow E3 θα διεξαχθεί στο Λος Άντζελες τον Ιούνιο. Εμείς πάλι φέτος, δεν θα τιμήσουμε την διοργάνωση φιλοξενώντας μια Συνέντευξη Τύπου μεγάλης κλίμακας για τους θεσμικούς επενδυτές, τους αναλυτές και τα μέσα ενημέρωσης”.

Φυσικά κάτι τέτοιο δεν σημαίνει ότι η εταιρεία θα παραλείψει εντελώς την διαφημιστική της εκστρατεία στο μεγαλύτερο gaming show του κόσμου, που διοργανώνει εθιμικά κάθε χρόνο η E3. Έτσι, ο Kimishima-san, όπως συμπληρώνει με τα λεγόμενά του παρακάτω, υποσχέθηκε περισσότερα νέα και λεπτομέρειες για τα σχέδια της εταιρείας, τα οποία θα δημοσιευθούν από τη Nintendo America. 

“Η Nintendo America θα παρουσιάσει περαιτέρω πληροφορίες για τα μελλοντικά σχέδιά μας, αργότερα αυτό το διάστημα”.

Αν διοργανωθεί κάτι όπως στο περασμένο έτος, οι οπαδοί μπορούν να περιμένουν μια εκδήλωση τύπου Livestream Tree Tree ή κάποιου άλλου είδους παρουσίαση, με σχόλια και ιδέες από προγραμματιστές και στελέχη της εταιρείας. Επίσης, ο Kimishima, δεν παρέλειψε να τονίσει ότι τα 1-2-Switch πλησιάζουν το 1 εκατομμύριο αντίτυπα σε πωλήσεις παγκοσμίως, αριθμός αρκετά εντυπωσιακός από την ημερομηνία κυκλοφορίας της νέας Nintendo κονσόλας.

Παρεμπιπτόντως, η Nintendo μόλις ανακοίνωσε τη νέα κονσόλα 2DS XL, για την οποία μπορείτε να δείτε και να μάθετε τα πάντα στον ακόλουθο σύνδεσμο εδώ.

Ακολουθήστε το Videogamer.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις και τα νέα

ΣΧΟΛΙΑ