Η Microsoft σε σκέψεις εξαγοράς Ιαπωνικών εταιρειών - VideoGamer.gr
Microsoft Studios
· Γράφει ο Στέλιος Γαλάνης

Η Microsoft σε σκέψεις εξαγοράς Ιαπωνικών εταιρειών

Τα τελευταία χρόνια η Microsoft είναι σε σκέψεις εξαγοράς στην Ιαπωνική αγορά και συνεχώς ψάχνει τρόπους έτσι ώστε να επεκταθεί ένα τόπο που ήταν και είναι βαμμένος Sony και Nintendo.

Αρκετά πρόσφατα ήρθαν μερικές πληροφορίες στη δημοσιότητα οι οποίες λένε πως δύο εταιρείες προσεγγίστηκαν από την Microsoft με πρόθεση εξαγοράς. Φυσικά τα ονόματα δεν έχουν αναφερθεί αλλά αξίζει να πούμε πως ο επικεφαλής του Xbox στην Ασία δήλωσε πως η Microsoft ήταν πάντα ανοικτή στο να ενσωματωθούν studio που τη ταιριάζουν.

Φυσικά δεν θα μπορούσε να στηριχτεί αυτή η είδηση χωρίς να έχουμε έστω μια φήμη για κάποια εταιρεία εκεί έξω και αυτή δεν είναι άλλη από την Koei Tecmo η οποία έχει δηλώσει πως θέλει ακόμη περισσότερους τίτλους στο Xbox και αναζητά ευκαιρίες στο να γίνει αυτό. Μήπως μια από αυτές τις ”ευκαιρίες” ήρθε; Για αυτούς που δεν γνωρίζουν η Koei Tecmo έχει κυκλοφορήσει τα Nioh, Dynasty Warriors, Fatal Frame, Hyrule Warriors, Fire Emblem και όχι μόνο φυσικά. Μένει φυσικά το μέλλον να δούμε κατά πόσο θα μάθουμε αν ισχύει κάποια συμφωνία της εταιρείας Microsoft στην Ιαπωνική αγορά.

Εσείς μείνετε συντονισμένοι στην σελίδα μας.

Ακολουθήστε το Videogamer.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις και τα νέα

ΣΧΟΛΙΑ