Η ημερομηνία κυκλοφορία για το Death Stranding είναι γεγονός - VideoGamer.gr
Death Stranding logo
· Γράφει ο Στέλιος Γαλάνης

Η ημερομηνία κυκλοφορία για το Death Stranding είναι γεγονός

Το Death Stranding είναι ο επόμενος τίτλος του Hideo Kojima όπου σίγουρα περιμένουμε με ανυπομονησία. Ο δημιουργός πρόσφατα είχε κάνει μια δήλωση μέσω Twitter και μας προετοίμασε πως σύντομα θα είχαμε υλικό από το επερχόμενο παιχνίδι.

Έτσι και έγινε λοιπόν με ένα ολοκαίνουργιο gameplay trailer να είναι γεγονός το οποίο μας δίνει και ημερομηνία κυκλοφορίας. Ένα trailer με ένα μεγάλο cast του Hollywood από γνωστούς ηθοποιούς και με μια ιστορία η οποία σε καμία περίπτωση δεν ξεδιπλώνεται όμως μια δίνει μερικά στοιχεία. Αρχικά έχουμε ένα trailer το οποίο προσωπικά θύμισε σε MGS V με πολύ ωραία μουσική, σκηνικά, δράση, και όχι μόνο φυσικά. Φαίνεται ένας τίτλος ο οποίος πραγματικά θα τα συνδυάσει όλα. Melee combat, action, survival-horror όλα μαζί σε μια πανέμορφη ιστορία η οποία έρχεται στις 8 Νοεμβρίου 2019.

Ένας κόσμος ο οποίος πρόκειται να μας μεταφέρει σε έναν άλλο από ψυχές ή αλλιώς demons που ακούσαμε πως λέγονται οι οποίοι έχουν χαθεί μέσα από γεγονότα και πολλά ακόμη περίπλοκα σκηνικά έχει να μας ξεδιπλώσει το Death Stranding. Σίγουρα παραμένει ένας από τους τίτλους όπου θα καταλάβουμε παίζοντας και αυτό θα γίνει σε μερικούς μήνες από τώρα. Περιμένουμε φυσικά και τις δικές εντυπώσεις από το παιχνίδι παρακάτω

Για περισσότερα νέα και ειδήσεις εσείς μείνετε συντονισμένοι στο VideoGamer Greece.

Ακολουθήστε το Videogamer.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις και τα νέα

ΣΧΟΛΙΑ

Death Stranding

Για: PS4

Ημ. Κυκλοφορίας:

Άγνωστο