Η EA εξετάζει την περίπτωση remasters των Command & Conquer - VideoGamer.gr
Η EA εξετάζει την περίπτωση remasters των Command & Conquer
· Γράφει ο Θανάσης Μπίμης

Η EA εξετάζει την περίπτωση remasters των Command & Conquer

Η Electronic Arts ανακοίνωσε ότι «εξερευνά» τη δυνατότητα remaster των προηγούμενων προγενέστερων Command & Conquer παιχνιδιών για την 25η επέτειο του franchise το 2020.

Αυτό συμβαίνουν σύμφωνα με τον παραγωγό Jim Vessella, ο οποίος δήλωσε στο subreddit του Command & Conquer ότι ο εκδότης έχει πλήρη επίγνωση ότι οι οπαδοί θέλουν να δουν την επιστροφή της σειράς στον υπολογιστή, μετά την ανακοίνωση του παιχνιδιού για κινητό Rivals νωρίτερα αυτό το έτος.

«Όπως οι περισσότεροι από εσάς ίσως γνωρίζετε», είπε, «πρόσφατα ανακοινώσαμε το Command & Conquer: Rivals, ένα κινητό παιχνίδι στο σύμπαν Command & Conquer. Μετά την αποκάλυψη του Rivals, σας ακούσαμε δυνατά και ξεκάθαρα: η … κοινότητα θέλει επίσης να δει την επιστροφή του franchise στον υπολογιστή.

Πρόσθεσε ότι η EA «εξερευνά μερικές συναρπαστικές ιδέες σχετικά με την επαναφορά των κλασικών παιχνιδιών» επιβεβαιώνοντας ότι έχει ήδη «κάνει προσπάθειες στην πρώτη μας ευκαιρία να γιορτάσουμε την επερχόμενη 25η επέτειο».

Το Command & Conquer είναι μια σειρά παιχνιδών στρατηγικής σε πραγματικό χρόνο που ξεκίνησε το 1995 και αναπτύχθηκε από τα πλέον ανενεργά Studios Westwood. Το αρχικό παιχνίδι εμφανίστηκε σε PC, PlayStation και Sega Saturn, και δημιούργησε πολυάριθμες συνέχειες όπως η εξαιρετικά επιτυχημένη σειρά Red Alert.

Εκτός από την παράξενη επιρροή της αφήγησης και τη χρήση ενεργών live-action cutscenes, το Command & Conquer είναι γνωστό για το λαμπρό soundtrack του από τον Frank Klepacki. Θέλω να πω, το ‘Hell March’ του Red Alert είναι σίγουρα ένα από τα σπουδαία κομμάτια βιντεοπαιχνιδιών όλων των εποχών, σωστά;

Για περισσότερα Νέα και Reviews μείνετε συντονισμένοι στο Videogamer Greece.

Ακολουθήστε το Videogamer.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις και τα νέα

ΣΧΟΛΙΑ