Η CD Project Red στοχεύει στην μακροπρόθεσμη επιτυχία του Cyberpunk 2077 - VideoGamer.gr
cyberpunk rtx 3p
· Γράφει ο Στέλιος Γαλάνης

Η CD Project Red στοχεύει στην μακροπρόθεσμη επιτυχία του Cyberpunk 2077

To Cyberpunk 2077 είχε ένα ναι μεν επιτυχημένο launch στο οικονομικό κομμάτι, αλλά δεν κατάφερε να μαγέψει τον κόσμο όπως όλοι πιστεύαμε. Με ένα σκασμό προβλήματα και με έναν τίτλο που τον είδαμε να αφαιρείτε κιόλας από το PS Store και Microsoft Store.

Από εκεί και πέρα είδαμε το παιχνίδι να βελτιώνεται χωρίς βέβαια να έχει φτάσει ακόμη αυτό που είχε υποσχεθεί, όμως φαίνεται πως η CD Project Red στοχεύει στην μακροπρόθεσμη επιτυχία του τίτλου. Ο Adam Kicinski, ο οποίος αποτελεί Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας, μίλησε στο Reuters, και είπε για την κατάσταση του παιχνιδιού που επικρατεί αλλά και το μέλλον του. Πιο συγκεκριμένα λοιπόν, ”Δεν βλέπω την επιλογή να παραμερίσουμε το Cyberpunk 2077. Είμαστε μάλιστα πεπεισμένοι ότι μπορούμε να πάμε το παιχνίδι σε μια τέτοια κατάσταση ώστε να είμαστε περήφανοι για αυτό και, ως εκ τούτου, να μπορούμε να το πουλήσουμε με επιτυχία για τα επόμενα χρόνια”.

Με λίγα λόγια λοιπόν μας λέει πως έχουμε να πάρουμε ακόμη αρκετά update αλλά και content έτσι ώστε ο τίτλος να μπορεί κιόλας να έχει ένα μέλλον. Όπως είπαμε και πιο πάνω αν πάρει κανείς το γεγονός ότι έχει πουλήσει ήδη 13 εκατομμύρια αντίτυπα τότε μιλάμε για επιτυχία. Αλλά πλέον όπως λένε και οι ίδιοι θέλουν να δουν την ποιότητα.

Βέβαια μένει να δούμε πότε θα έχουμε και το next-gen upgrade καθώς ακόμη η εταιρεία δεν έχει δώσει πληροφορίες στη δημοσιότητα για αυτό.

bez nazvaniya scaled 1

Ακολουθήστε το Videogamer.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις και τα νέα

ΣΧΟΛΙΑ