Όλες οι αλλαγές που έφερε το Patch 1.2 στο Cyberpunk 2077 - VideoGamer.gr
cyberpunk e1608335461109
· Γράφει ο Στέλιος Γαλάνης

Όλες οι αλλαγές που έφερε το Patch 1.2 στο Cyberpunk 2077

To Cyberpunk 2077 γνωρίζουμε όλοι πως έκανε ένα αρκετά κακό launch με τα προβλήματα του τίτλου να δίνουν και παίρνουν σε όλες τις κονσόλες αλλά και σε PC. Από εκεί και πέρα η CD Project Red προσπαθεί εδώ και μήνες να φτιάξει το παιχνίδι και φαίνεται πως σίγα σιγά ήρθε η ώρα.

Ποιο συγκεκριμένα λοιπόν πριν από λίγες μέρες είχαμε την κυκλοφορία του Patch 1.2 και μετά από αυτό μπορείς να πεις κιόλας ότι ο τίτλος είναι σε στάδιο playable. H εταιρεία λέει πως πάνω από 500 προβλήματα φτιάχνονται με αυτό το patch όμως εμείς εδώ είμαστε για να σας πούμε τις ουσιαστικές διαφορές που είδαμε παίζοντας.

Αρχικά το κομμάτι τις αστυνομίας έγινε καλύτερο (όχι τέλειο) και πλέον δεν κάνουν spawn δίπλα σου ή από πίσω σου αλλά σε μια ας πούμε κοντινή απόσταση. Πέρα από αυτό περιμένουμε ίσως ακόμη μια αναβάθμιση. Τα bugs ναι μεν συνεχίζουν να υπάρχουν αλλά σίγουρα σε μικρότερο βαθμό και υπάρχει ακόμη θέμα με τα textures ανάλογα και σε πιο σημείο είστε.

Cyberpunk2077 You have a lighter RGB.0

Στην συνέχεια μια βελτίωση που μας στοίχειωνε από την αρχή ήταν οι NPCs. Πλέον οι NPCs θα έχουν πιο φυσικές αντιδράσεις και θα αντιδρούν ανάλογα με το τι θα κάνετε και εσείς. Για παράδειγμα πλέον αν στέκεστε στη μέση το δρόμου θα κορνάρουν και θα σας προσπερνάνε. Ακόμη θέλει δουλειά μέχρι και αυτό το κομμάτι καθώς δεν κάνουν όπισθεν και δεν αλλάζουν λωρίδα με αποτέλεσμα να δημιουργούνται προβλήματα στην κίνηση. Επίσης είδαμε βελτίωση στο driving κομμάτι στα αυτοκίνητα αλλά και στις μηχανές που σίγουρα το λες καλύτερο.

Ενώ είναι ένας τίτλος που έχει ξεκινήσει να γίνεται playable με όλες αυτές τις αναβαθμίσεις, σίγουρα απέχει από αυτό που μπορεί να είχε υποσχεθεί η CD Project Red.

Ακολουθήστε το Videogamer.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις και τα νέα

ΣΧΟΛΙΑ