Η αποκάλυψη του νέου τίτλου της Kojima Productions σύντομα - VideoGamer.gr
· Γράφει ο Στέλιος Γαλάνης

Η αποκάλυψη του νέου τίτλου της Kojima Productions σύντομα

Η Kojima Productions κρατάει εδώ και καιρό τα χαρτιά της κλειστά με το ίδιο τον Kojima να έχει αναφέρει πως δουλεύει πάνω σε κάτι αλλά χωρίς να ξέρουμε τι. Όπως ήδη ξέρουμε έχουν γίνει πολλές αναφορές στο παρελθόν πως ο δημιουργός έχει έρθει και πάλι κοντά με Guillermo Del Toro, Junji To και όχι μόνο για την δημιουργία ενός horror τίτλου. Αυτό φυσικά είναι κάτι που περιμένουμε με μεγάλη ανυπομονησία καθώς ακόμη το P.T. είναι μέσα στην καρδιά μας.

Ο καλλιτεχνικός διευθυντής, Yoji Shinkawa δήλωσε πως ίσως σύντομα μπορεί να μάθουμε κάτι για τον επόμενο τίτλος της Kojima Productions. Γνωρίζουμε από τον Νοέμβριο του 2019 πως ένας νέος τίτλος είναι καθ’οδόν καθώς ο ίδιος ο Kojima είχε κάνει ένα μικρό tease από αυτό. Από εκεί και πέρα η ασχολία του δημιουργού με τον κόσμο του horror, ταινίες, manga, και όχι μόνο είναι κάτι που ξέρουμε οπότε θα μπορούσε να είναι κάτι σε αυτό. Από εκεί και πέρα εμείς περιμένουμε με ανυπομονησία να μάθουμε τι μας επιφυλάσσει το studio.

death stranding extended 3pl

Φυσικά για περισσότερα νέα και ειδήσεις εσείς μείνετε συντονισμένοι στο VideoGamer Greece. Φυσικά μπορείτε να ακολουθήσετε και το Mansworld για πιο geek stuff και όχι μόνο.

Ακολουθήστε το Videogamer.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις και τα νέα

ΣΧΟΛΙΑ

Resident Evil Village

Για: PC, PS5, Xbox Series X

Ημ. Κυκλοφορίας:

TBA