To horror game Dead by Daylight έρχεται σε PS4 και Xbox One - VideoGamer.gr
Dead Daylight
· Γράφει ο Στέλιος Γαλάνης

To horror game Dead by Daylight έρχεται σε PS4 και Xbox One

Για όσους δεν γνωρίζουν το Dead by Daylight είναι ένα asymmetrical horror game όπου οι παίχτες πρέπει να γλυτώσουν από τα χέρια του δολοφόνου και να δραπετεύσουν. Το παιχνίδι έχει κυκλοφορήσει εδώ και αρκετούς μήνες σε PC όμως έχουμε νέα για τους console gamers.

Οι Starbreeze AB και Behaviour Digital ανακοίνωσαν ότι το Dead by Daylight θα κυκλοφορήσει στο PS4 αλλά και στο Xbox One.

Ωστόσο η εταιρεία ανακοίνωσε, ”Είμαστε περήφανοι για την επιτυχία της Behaviour Digital σχετικά με το Dead by Daylight και βρισκόμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε ότι το παιχνίδι θα κυκλοφορήσει σε PS4 και Xbox One. Είναι κάτι που πολλοί από εσάς το έχετε ζητήσει εδώ και καιρό και εμείς χαιρόμαστε ιδιαίτερα που καταφέρνουμε και εκπληρώνουμε μια επιθυμία σας”.

Dead-By-Daylight

Το Dead by Daylight είναι ένα ιδιαίτερο horror game όπου οι παίκτες από την μία πλευρά παίζουν ως δολοφόνοι και από την άλλη ως επιζώντες που πρέπει να επιβιώσουν.

Η εταιρεία ακόμη δεν ανακοίνωσε ημερομηνία κυκλοφορίας για το παιχνίδι όμως αναμένεται να κυκλοφορήσει σύντομα.

Εσείς μην ξεχνάτε ότι για αυτό τον μήνα του διαγωνισμού μας, σε συνεργασία με το Kinguin, προσφέρουμε σε έναν τυχερό το Sid Meier’s Civilization VI της Firaxis για PC.

Για περισσότερα νέα και ειδήσεις μείνετε συντονισμένοι στο VideoGamer Greece.

Ακολουθήστε το Videogamer.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις και τα νέα

ΣΧΟΛΙΑ

Resident Evil Village

Για: PC, PS5, Xbox Series X

Ημ. Κυκλοφορίας:

TBA