Από την επίσημη κυκλοφορία του από την Blizzard Entertainment το 2014, το Hearthstone: Heroes of Warcraft σταδιακά επεκτείνεται με νέες κάρτες, νέους χαρακτήρες, καθώς και μια πληθώρα νέων νέων δυνατοτήτων και στατηγικών για να διαλέξουν οι χρήστες.

Το "Journey to Un'Goro", τον πέμπτο, κατά σειρά, πλήρους μεγέθους expansion για το Hearthstone, ανακοινώθηκε μόλις πριν από ένα μήνα. Χθές η Blizzard, μέσο ενός stream που πραγματοποίησε,  αποκάλυψε τις περισσότερες από τις 135 νέες κάρτες της του νέου expansion, με την ημερομηνία κυκλοφορίας του να θέτεται ως η Πέμπτη, 6 του Απρίλη.

Journey_to_Un_Goro_Key_Art.0-ds1-670x447-constrain

Εκτός από έναν τόνο νέων καρτών, το"Journey to Un'Goro" φέρνει μερικά νέα mechanics στο δημοφιλές παιχνίδι καρτών. Πιο συγκεκριμένα, η επέκταση θα περιλαμβάνει ένα νέο τύπο του "Legendary" κάρτας, που είναι γνωστή ως «κάρτας αναζήτησης»  (quest card). Όταν ριφθεί στο παιχνίδι, αυτή η κάρτα θα αναθέσει τους παίκτες στο να επιτύχουν ορισμένες, όχι και τόσο εύκολες, δοκιμασίες - για παράδειγμα, η quest κάρτα του Priest,  "Awaken the Makers", θα ζητά να καλέσει επτά Deathrattle minions κατά τη διάρκεια ενός παιχνιδιού.

Σε περίπτωση που έχετε επιτύχει μια από αυτές τις αποστολές, ανταμείβεστε με ένα εξαιρετικά ισχυρό minion. Στο παράδειγμά μας, η quest κάρτα του Priest θα σας επιβραβεύσει με την "Amara - Warden of Hope",  ένα minion κόστους 5 mana, με 8 HP και 8 Attack, το effect της οποίας κάρτας είναι να θέτει την υγεία (HP) του παίκτη στο 40. Κάθε μια από τις διαφορετικές κλάσεις του παιχνιδιού έχει μια μοναδική quest card και ανταμοιβή που την χαρακτηρίζει. Οι νέες αυτές κάρτες μπορούν να προσφέρουν σημαντικές διακυμάνσεις στο ρυθμό ενός παιχνιδιού Hearthstone, αν τις τραβήξετε κατά την διάρκεια του παιχνιδιού βέβαια.

Επιπρόσθετα, η επέκταση θα διαθέτει ένα νέο key-word: το Adapt. Όταν ένα minion διαθέτει το συγκεκριμένο key-word, Adapt- είτε μέσω spell ή Battlecry ή κάτι άλλο - στους παίκτες θα δίνεται μια επιλογή μεταξύ τριών, πιθανών, αναβαθμίσεων για επικαλεσθέν minion. Οι αναβαθμίσεις αυτές μπορεί να περιλαμβάνουν buffs για ενίσχυση της επίθεσης, της υγείας της κάρτας είτε Divine Shield,  δίνοντας στο minion Taunt ή και ακόμη περισσότερα.

Παράλληλα με την κυκλοφορία του "Journey to Un'Goro"Blizzard αναφέρει, επίσης, ότι η κυκλοφορία της επέκτασης θα σηματοδοτήσει μια νέα «εποχή» για το Hearthstone, η οποία καλείτε ως το “Year of the Mammoth". Συγκεκριμένα, αυτό σημαίνει ότι διάφορες ομάδες καρτών των προηγούμενων επεκτάσεων και add-ons, όπως τα "Blackrock Mountain", "The Grand Tournament", και πολλά άλλα, θα εναλλάσσονται στο Standard mode του παιχνιδιού, ενώ θα είναι διαθέσιμες μόνο στο  "Wild" mode. Τέλος, είναι πιθανό μερικές κάρτες να αφαιρεθούν ή να αλλάξουν στην Standard λειτουργία του παιχνιδιού.