H σιωπή για το Deep Down συνεχίζεται - VideoGamer.gr
DeepDown
· Γράφει ο Στέλιος Γαλάνης

H σιωπή για το Deep Down συνεχίζεται

Τον Φεβρουάριο του 2013 η Sony ανακοίνωσε και επίσημα το Playstation 4 και εκεί έδειξε κιόλας κάποια παιχνίδια. Μερικά όπως μπορεί να θυμάστε είναι το Killzone: Shadow Fall, Knack και το Deep Down.

Τα δύο πρώτα κυκλοφόρησαν και ήταν μάλιστα launch τίτλοι με την κονσόλα. Τι απέγινε όμως το Deep Down;

Πριν από ενάμιση χρόνο και πιο συγκεκριμένα τα Χριστούγεννα του 2014 η Capcom έδειξε υλικό από το Deep Down και για ακόμη μια φορά δεν ανακοίνωσε την ημερομηνία κυκλοφορίας. Στο εντωμεταξύ είχαν γίνει αρκετές αναφορές και δηλώσεις για καθυστέρηση του τίτλου. Από τότε το μόνο που έχουμε είναι ησυχία με τον τίτλο να μην έχει κάνει καν την εμφάνιση του πουθενά.

Πριν από μερικούς μήνες η Capcom ρωτήθηκε σχετικά με το αν υπάρχει ακόμη το παιχνίδι και αναπτύσσεται και εκείνη αρνήθηκε να απαντήσει. Πραγματικά το παρόν μας έχει τραβήξει κάπως τα βλέμματα και θα θέλαμε τουλάχιστον να έχουμε μια ξεκάθαρη απάντηση. Η μήπως υπάρχει κάτι πολύ πιο βαθύ πίσω από αυτό και αφορά το PS4 ”NEO”.

Στο τελευταίο υλικό που πήραμε από το παιχνίδι τα Χριστούγεννα του 2014 ο τίτλος δεν έμοιαζε καθόλου από αυτό που είχαμε δει αρχικά που φαινόταν πως είναι καθαρό gameplay.

Οπότε η θεωρία του να ετοιμάζεται το παιχνίδι στο PS4 ”NEO” και τρέχει όπως το είχαμε δει αρχικά είναι μια μεγάλη θεωρία.

Ας ελπίσουμε να δούμε σε κάποια φάση η να μάθουμε νέα για τον εν λόγω τίτλο.

Ακολουθήστε το Videogamer.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις και τα νέα

ΣΧΟΛΙΑ

Resident Evil Village

Για: PC, PS5, Xbox Series X

Ημ. Κυκλοφορίας:

TBA