H Ελληνική Superleague στο Pro Evolution Soccer 2017! - VideoGamer.gr
Νέο περιεχόμενο για το Pro Evolution Soccer 2017 - videogamer.gr
· Γράφει ο Φώτης Αναγνωστόπουλος

H Ελληνική Superleague στο Pro Evolution Soccer 2017!

Είναι γεγονός ότι το μεγάλο αγκάθι για την Konami στον ανταγωνισμό της με την EA είναι οι ποδοσφαιρικές άδειες. Παρά την είδηση ότι η Konami ανακοίνωσε την είσοδό της στον τομέα των e-sports μέσω του Dedicated League Mode, το γεγονός ότι πολλές από τις ομάδες στο Pro Evolution Soccer 2017 δεν είναι με τα σωστά τους ονόματα και εμφανίσεις προκαλεί απογοήτευση στους fans του αγαπημένου ποδοσφαιρικού τίτλου. Για την ελληνική gaming κοινότητα η απογοήτευση είναι ακόμα μεγαλύτερη, καθώς για πρώτη φορά δεν συμπεριλαμβάνεται καμία ελληνική ομάδα στον φετινό τίτλο. Αυτό όμως μπορεί πλέον να αλλάξει!

Superleague στο PES17!

Superleague στο PES17!

Προσθήκη των ελληνικών ομάδων στον ιαπωνικό τίτλο!

Η δυνατότητα προσθήκης νέων ομάδων είναι εφικτή στον φετινό τίτλο της Konami χάρη στην λειτουργία ‘επεξεργασία δεδομένων‘ που έχει προστεθεί στο Pro Evolution Soccer 2017. Από εκεί και πέρα, η δημιουργία της Ελληνικής Superleague και όλων των ομάδων της οφείλεται στην πραγματικά εκπληκτική δουλειά της σελίδας WeHellasχάρη στην οποία τα σήματα, οι εμφανίσεις καθώς και οι συνθέσεις των ελληνικών ομάδων έχουν αναπαραχθεί προκειμένου οι Έλληνες fans του Pro Evolution Soccer να μπορούν να απολαύσουν την αγαπημένη τους ομάδα στον φετινό τίτλο. Όσον αφορά τα στατιστικά των παικτών των ελληνικών ομάδων, αυτά έχουν βασιστεί στο δημοφιλές παιχνίδι Football Manager, έτσι ώστε να είναι όσο το δυνατόν πιο αντικειμενικά.

Οι εμφανίσεις της ΑΕΚ από το wehellas.

Οι εμφανίσεις της ΑΕΚ

Ρυθμίσεις και για τις ευρωπαϊκές ομάδες!

Για όσους παραμένουν δυσαρεστημένοι από την έλλειψη αδειών των ευρωπαϊκών ομάδων στον φετινό τίτλο της Konami, το patch που δημιουργήθηκε από την ομάδα του WeHellas διορθώνει ζητήματα όπως τα σήματα, τα ονόματα και τις εμφανίσεις ομάδων όπως η Real Madrid, η Juventus και η Chelsea, οι οποίες αν και υπάρχουν στον φετινό ιαπωνικό τίτλο, δεν εμφανίζονται με τα σωστά τους στοιχεία λόγω έλλειψης αδειοδότησης. Επίσης, πλέον θα έχετε την δυνατότητα να παίξετε και με ομάδες όπως το ΑΠΟΕΛ και την Bayern Munchen, οι οποίες πριν την διάθεση του patch δεν υπήρχαν καθόλου στον ποδοσφαιρικό τίτλο της Konami.

pes-17-madrid

Όσοι λοιπόν θέλετε να απολαύσετε την Ελληνική Superleague στο Pro Evolution Soccer 2017 δεν έχετε παρά να ακολουθήσετε τις οδηγίες από τον ιστότοπο του WeHellas και να κατεβάσετε το patch. Επισημαίνεται ότι το περιεχόμενο αυτό είναι διαθέσιμο μόνο για το PS4 την συγκεκριμένη χρονική στιγμή, ενώ σύντομα θα ακολουθήσει και το αντίστοιχο για το PC.  Ετοιμάστε τα χειριστήριά σας για επικές μονομαχίες!

Ακολουθήστε το Videogamer.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις και τα νέα

ΣΧΟΛΙΑ

Pro Evolution Soccer 2017

Για: PC, PS3, PS4, Xbox 360, Xbox One

Ημ. Κυκλοφορίας:

15/09/17