Προ λίγων ωρών, η Ubisoft ανακοίνωσε ότι το For Honor έχει οριστεί να λάβει μια σημαντική ενημέρωση την επόμενη εβδομάδα, η οποία εστιάζει σε balance changes, διορθώσεις διαφόρων σφαλμάτων (bug fixes) και πολλά ακόμη περισσότερα.

Το επερχόμενο Update 1.05  του For Honor, είναι ήδη διαθέσιμα για Windows PC, με τους χρήστες PS4 και Xbox One να χρειαστεί να κάνουν υπομονή μέχρι την επόμενη εβδομάδα.

for-honor-7

Μία από τις πιο σημαντικές αλλαγές που φέρνει το νέο Update ασχολούνται με τo Revenge Mode .του παιχνδιού. Πιο συγκεκριμένα, τα στατιστικά της επίθεσης (Attack) και άμυνας (Defence) θα παίζουν πλέον καθοριστικό ρόλο σε αυτή τη λειτουργία. Η Ubisoft ελπίζει ότι αυτό θα εντοπίσει και θα διορθώσει μια σειρά από ζητήματα ισορροπίας (balance changes) μεταξύ των διαφορετικών παρατάξεων του τίτλου.Επίσης και άλλα game modes του For Honor έχουν επίσης τροποποιηθεί και ρυθμιστεί με στόχο την ενίσχυση της ισορροπίας μεταξύ των παικτών. Για παράδειγμα, τα Boosts δεν θα είναι άμεσα διαθέσιμα μετά από κάθε γύρο που αρχίζει. Αντ'αυτού, τώρα θα χρειαστεί να περιμένετε 20 δευτερόλεπτα για την ενεργοποίησή τους.

Μπορείτε να βρείτε την πλήρη λίστα των patch notes στον ακόλουθο σύνδεσμο.

Σε άλλα νέα. Η τελαυταία ενημέρωση του For Honor ήταν μόλις πριν από μία εβδομάδα, με την εκ νέου προσθήκη (επανένταξη) του χάρτη "River Fort" στο παιχνίδι, αφού προηγουμένως είχε αφαιρεθεί. Ακόμη, η Ubisoft έχει αναφέρει ότι θα φέρει πίσω το χάρτη "High Fort", "το συντομότερο δυνατό, αν όλα πάνε καλά με την επανένταξη του χάρτη River Fort".

Ολοκληρώνοντας, η γνωστή publisher αντιμετώπισε πρόσφατα κάποια διαμάχη για τα microtransactions του For Honor και την διάρθρωση των τιμών τους. Η εταιρεία απάντησε λέγοντας, "Εμείς ποτέ δεν είχαμε την πρόθεση να ξεκλειδώσετε τα πάντα στο παιχνίδι".

Λέτε η εταιρεία να επαναφέρει την "Τιμή" του For Honor σε αυτό που του αρμόζει; Πείτε μας την γνώμη σας για τις εν λόγω αλλαγές καθώς και την διαμάχη σχετικά με τα microtransactions και την αρχική αφαίρεση των χαρτών (maps) από το παιχνίδι.