Στην Ε3 2016 είχαμε την όμορφη ανακοίνωση του State of Decay 2 από την Nordic Games. Από το sequel φυσικά περιμένουμε όλα τα στοιχεία του πρώτου παιχνιδιού βελτιωμένα για μια καλύτερη εμπειρία.

Έπειτα λοιπόν από την ανακοίνωση του State of Decay 2 στην φετινή E3 είχαμε ακόμη μια έκπληξη από την εταιρεία μετά από λίγο καιρό. Η Nordic Games λοιπόν συνεργάζεται με την Microsoft Studios και την Undead Labs για να φέρουν την φυσική έκδοση του State of Decay: Year One Survival Edition σε PC.

H φυσική έκδοση λοιπόν του State of Decay: Year One Survival Edition θα κυκλοφορήσει στις 9 Αυγούστου 2016 και θα περιλαμβάνει και τα δύο μεγάλα add-ons που κυκλοφόρησαν τον εν λόγω τίτλο.

state-of-decay-pc

Πιο συγκεκριμένα η έκδοση θα περιέχει το Soundtrack, ένα διπλής όψεως A3 poster το παιχνίδι φυσικά και τα δύο expansions ''Lifeline'' και ''Breakdown''. Είναι ένα πακετάκι που σίγουρα οι λάτρεις των zombie games θα το λατρέψουν και σίγουρα είναι μια προσιτή τιμή όπως θα δείτε παρακάτω.

Όπως είπαμε και παραπάνω το State of Decay: Year One Survival Edition θα κυκλοφορήσει στις 9 Αυγούστου με την τιμή του ανέρχεται €19.99.

Για περισσότερα νέα και ειδήσεις μείνετε συντονισμένοι στο VideoGamer Greece.