Φυσική έκδοση για το Ori and the Blind Forest: Definitive Edition τον Ιούνιο - VideoGamer.gr
Ori and the Blind Forest Definitive Edition Recensione
· Γράφει ο Στέλιος Γαλάνης

Φυσική έκδοση για το Ori and the Blind Forest: Definitive Edition τον Ιούνιο

Το Ori and the Blind Forest κυκλοφόρησε αρχικά την άνοιξη του 2015 και το παιχνίδι μέσα σε αρκετά μικρό χρονικό διάστημα αναγνωρίστηκε ως ένα αριστούργημα από διάφορες κριτικές και όχι μόνο.

Ερχόμαστε πλέον στο σήμερα όπου το έχει κυκλοφορήσει και η Definitive Edition του παιχνιδιού πάντα όμως ψηφιακά. Σύμφωνα με ανακοίνωση που ήρθε από την Moon Studios αλλά και από την Nordic Games το Ori and the Blind Forest: Definitive Edition θα κυκλοφορήσει και σε retail μορφή τον ερχόμενο Ιούνιο σε Xbox One και PC.

Τον Ιούνιο σε retail το Ori and the Blind Forest.

Πιο συγκεκριμένα η Nordic Games θα αναλάβει την κυκλοφορία του παιχνιδιού σε PC ενώ η Microsoft αυτήν του Xbox One. Οι εκδόσεις θα έρθουν στα €19,99 και φυσικά θα περιλαμβάνουν όλο το περιεχόμενο της Definitive Edition που περιέχει νέες περιοχές, abilities και άλλα. Εκτός από αυτό θα κυκλοφορήσει και μια Limited Edition του παιχνιδιού που θα περιλαμβάνει ένα steelbook, soundtrack και δύο posters από το artwork του παιχνιδιού στην τιμή των €24,99.

Το Ori and the Blind Forest είναι διαθέσιμο για Xbox One και PC με την φυσική έκδοση του παιχνιδιού να έρχεται στις 14 Ιουνίου 2016.

Ακολουθήστε το Videogamer.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις και τα νέα

ΣΧΟΛΙΑ

Ori and the Blind Forest: Definitive Edition

Για: PC, Xbox One

Ημ. Κυκλοφορίας:

14/06/2016