Το παιχνίδι Sonic Utopia κάνει την εμφάνισή του - VideoGamer.gr
Sonic
· Γράφει ο Δήμος Τσιμόπουλος

Το παιχνίδι Sonic Utopia κάνει την εμφάνισή του

Δυστυχώς, έχουμε καιρό να δούμε ένα καλό παιχνίδι Sonic μιας και η Sega δεν ενσωματώθηκε κατάλληλα στην νέα γενιά. Αυτό όμως πρόκειται να αλλάξει μιας και ένα νέο παιχνίδι με τον ήρωα Sonic έρχεται σύντομα. Το παιχνίδι αυτό ακούει στο όνομα Sonic Utopia. 3123

Τι είναι ακριβώς το Sonic Utopia

Πρόκειται για ένα παιχνίδι φτιαγμένο από οπαδούς του Sonic το οποίο τρέχει στο Unity Engine. Είναι ένα open world “sandbox” παιχνίδι το οποίο είναι ακόμα υπό ανάπτυξη. Η πρώτη πίστα έχει ένα φανταστικό τοπίο το οποίο είναι γεμάτο με loops και πεδιάδες, κατάλληλα για να αξιοποιήσει ο Sonic την ταχύτητά του. Θα μπορούσε κανείς να πει οτι το παιχνίδι είναι σχεδιασμένο από επαγγελματίες μιας και το οπτικό κομμάτι είναι καθηλωτικό. Όσον αφορά την μουσική, σε κάνει να αισθανθείς νοσταλγικά με ένα και μόνο κομμάτι γιατί δυστυχώς είναι ακόμα alpha demo και το περιεχόμενο του είναι ελάχιστο. Αυτό όμως δεν το σταματάει από το να σε ταξιδέψει σε ένα μαγικό μέρος. Τα controls είναι φανταστικά και ταιριάζουν πολύ στο PC καθώς είναι άκρως ανταποκρίσιμα αλλά και εύκολα να τα μάθεις.

 

Ο δημιουργός του ο κύριος Lange είπε οτι “το παιχνίδι είναι ένα πείραμα για να δει τις δυνατότητες του Sonic σε ένα 3D περιβάλλον αλλά και ταυτόχρονα να ενσωματώσει σε αυτό τις καλύτερες πτυχές των παιχνιδιών της σειράς.” Το παιχνίδι μπορεί να βρεθεί στο Dropbox του δημιουργού αλλά ίσως χρειαστεί να περιμένετε πολύ λόγο του πλήθους των ατόμων που το κατεβάζουν. Αντίθετα μπορείτε να ακολουθήσετε αυτόν τον σύνδεσμο για να το κατεβάσετε απευθείας! Ακολουθεί ένα βίντεο-trailer για το παιχνίδι.

Ακολουθήστε το Videogamer.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις και τα νέα

ΣΧΟΛΙΑ