Το Pac-Man και άλλα κλασικά arcade διαθέσιμα στο Facebook Messenger - VideoGamer.gr
facebook messenger
· Γράφει ο Πολύδωρος Ταμτάμης

Το Pac-Man και άλλα κλασικά arcade διαθέσιμα στο Facebook Messenger

Το Facebook είναι φυσικό  να θέλει να προεκτείνει την γκάμα των minigames του Messenger, δεδομένου του πόσο επιτυχημένα ήταν το ποδόσφαιρο και το μπάσκετ. Με το τελευταίο update της εφαρμογής, θα μπορείτε να παίξετε τους παρακάτω retro-arcade τίτλους καθώς μιλάτε με τους φίλους σας.

Messenger, Facebook, Pac-Man

Το Facebook έχει προσθέσει μια καινούργια καρτέλα με όνομα Instant Games. Αυτό θα επιτρέπει στους χρήστες να επιλέγουν ένα παιχνίδι και να ανταγωνιστούν άλλους. Θα είναι διαθέσιμα και scoreboards με τα υψηλότερα σκορ, που θα είναι ορατά μόνο στα άτομα της συνομιλίας.

Η εταιρία λέει ότι η νέα λειτουργία θα επιτρέπει στους χρήστες να παίξουν παιχνίδια χωρίς να χρειάζεται να εγκαταστήσουν επιπλέον εφαρμογές. Ο Mark Zuckerberg φαίνεται να είναι κοντά στο να κάνει το όραμα του πραγματικότητα. Στο να μετατρέψει, δηλαδή, το Facebook Messenger σε πλατφόρμα, σε κάτι παραπάνω δηλαδή από messaging app.

Η λίστα των τίτλων λανσαρίσματος της λειτουργίας περιλαμβάνει το Pac-Man και το Space Invaders, καθώς και άλλα διάσημα παιχνίδια όπως το Words with friends.

pacman

Φυσικά, αναμένουμε και προσθήκη επιπλέον τίτλων στο μέλλον. Ενδιαφέρουσα προσθήκη, κατά την άποψη μας!

Σημείωση : Το update κυκλοφορεί σταδιακά. Οι περισσότεροι θα το λάβουν τις επόμενες ώρες ή μέρες, αν χρησιμοποιείτε Android ή iOS.

Ακολουθήστε το Videogamer.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις και τα νέα

ΣΧΟΛΙΑ