Ακόμη μια μοναδική χριστουγεννιάτικη προσφορά απο την Sony

Η Sony προσφέρει αυτή την στιγμή 20% έκπτωση στην ετήσια PS Plus συνδρομή σας, σε περίπτωση που ενεργοποιήσετε ή κάνετε καινούριο subscribe.

Αυτό σημαίνει πως μπορείτε να αποκτήσετε ενός χρόνου online και δωρεάν παιχνιδιών, με περίπου 3,33€ το μήνα!

ps plus

Φυσικά θα πρέπει να βιαστείτε πριν χαθεί η προσφορά μέχρι τις 23 Δεκεμβρίου στις 12 το μεσημέρι, και θυμηθείτε πως η συνδρομή θα ανανεωθεί στην τρέχουσα τιμή - απλώς ακυρώστε στις ρυθμίσεις του λογαριασμού.

Όσοι αποκτήστε τελικά την προσφορά, θα μπορείτε να κατεβάσετε τις PS4 εκδόσεις των Invisible Inc και Stories: The Path of Destinies, όπως και Hyper Void και Tiny Troopers Joint Ops.

3 ΣΧΟΛΙΑ

 1. badge2
  Warcryer |

  Να φανταστώ γίνετε μόνο διαδικτυακά αυτή η προσφορά? Μια ακομα ερώτηση αν ξέρει κάνεις αυτά τα παιχνιδια που παίρνεις από την playstation plus συνδομή μπορείς να τα παίξεις κατεβασεις αν έχει λήξει η συνδομή σου ?

  1. crew
   Thanasis |

   Αν τα αποκτήσεις το μήνα που έχεις Plus θα μπορείς να τα παίζεις όσο έχεις Plus. Την περίοδο που δεν έχεις δεν θα είναι διαθέσιμα. Ναι η προσφορά είναι για Online αγορά.

   1. badge2
    Warcryer |

    ωραίος ευχαριστώ,νέος χρήστης κονσολας βλέπεις και θελω διάφορες επεξηγήσεις πάνω σε αυτά τα θέματα. Κάποια στιγμή θα βάλω την ετήσια συνδομη αλλά θα το αφήσω μέχρι να δώσει κάποιο παιχνιδι που να θέλω.

ΜΠΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΚΟΥΒΕΝΤΑ