Έρχονται τρία νέα expansion packs στο Hearthstone - VideoGamer.gr
hearthstone
· Γράφει ο Γιάννης Σακελλαρίου

Έρχονται τρία νέα expansion packs στο Hearthstone

Το 2017 σηματοδοτεί την αρχή του νέου Hearthstone Year, το Year of the Mammoth με την Blizzard να αποφασίζει να αλλάξει το τρόπο που χειρίζεται τα expansion packs.

Αντί να εναλλάσσει ανάμεσα σε Expansions και Adventures, το Year of the Mammoth θα περιλαμβάνει τρία ξεχωριστά card expansions που θα κυκλοφορήσουν στην αρχή, την μέσα και το τέλος της χρονιάς.

Όπως σχολίασε η Blizzard: “Στην ουσία τους, τα Adventures δημιουργούν πολύχρωμες και θεματικές ιστορίες για το universe του Hearthstone. Φανταστείτε να μπορείτε να μάθετε την ιστορία και το lore πίσω από κάθε ένα από τα sets μέσα στο παιχνίδι, με παρόμοιο τρόπο! Αυτό που θέλουμε να κάνουμε είναι να πάρουμε τις εκπληκτικές αποστολές των missions και να τις συνδυάσουμε με τις κάρτες των expansions.”

“Οι κάρτες θα μπορούν να αποκτηθούν μέσα από packs όπως κάθε άλλο expansion στο παρελθόν. Επιπλέον, κάθε κυκλοφορία θα περιλαμβάνει single-player αποστολές που θα βοηθήσουν στην ανάπτυξη της θεματικής αφήγησης των expansions και θα προσφέρουν διασκεδαστικά challenges.”

Ακόμη δεν γνωρίζουμε πότε θα κυκλοφορήσει το πρώτο expansion. Σύμφωνα με την εταιρεία, περισσότερες πληροφορίες θα δοθούν σύντομα.

Ακολουθήστε το Videogamer.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις και τα νέα

ΣΧΟΛΙΑ

HearthStone: Heroes of Warcraft

Για: iOS, PC

Ημ. Κυκλοφορίας:

11/03/2014