Έρχονται κι άλλα παιχνίδια Star Wars από την EA - VideoGamer.gr
sw
· Γράφει ο Γιάννης Σακελλαρίου

Έρχονται κι άλλα παιχνίδια Star Wars από την EA

Όπως ήταν αναμενόμενο, η EA έχει σκοπό να εκμεταλλευτεί στο έπακρο την συμφωνία, διάρκειας 10 χρόνων, με την Disney. Όπως αποκάλυψε ο Blake Jorgensen, CFO της EA, υπάρχουν σχέδια για περισσότερα παιχνίδια Battlefront αλλά και άλλου είδους παιχνίδια, σχετικά με το franchise.

Όπως αναφέρει η ιστοσελίδα Gamespot, στο UBS Global Technology Conference ο Jorgensen είπε: “Κάναμε μια συμφωνία με την Disney, κάποια χρόνια πριν, η οποία διαρκεί σχεδόν 10 χρόνια. Το Star Wars: Battlefront, είναι ένας παραδοσιακός first-person shooter τίτλος. Ο σκοπός μας είναι να κάνουμε και μελλοντικά Battlefront παιχνίδια, όπως επίσης και άλλου είδους παιχνίδια γύρω από το franchise του Star Wars, σε mobile εκδόσεις, κονσόλες και PC. Είναι μια τεράστια ευκαιρία για εμάς.”

sw3 Ο Jorgensen επίσης επιβεβαίωσε ότι η συμφωνία με την Disney περιλαμβάνει όλες τις ταινίες, παλιές και νέες.

“Έχουμε πρόσβαση σε όλο το παλιό περιεχόμενο, όπως επίσης και στο νέο. Η ομορφιά του Star Wars, βρίσκεται στο ότι είναι απεριόριστο στο τι μπορεί να κάνει κανείς. Ξέρουμε ότι η Disney έχει κάνει εξαιρετική δουλειά με άλλα franchise και πιστεύουμε ότι θα γίνει το ίδιο και με το Star Wars στο να γνωρίσουμε νέους κόσμους, νέους χαρακτήρες, νέα οχήματα, όλα αυτά που μπορούν να κάνουν ένα video game εκπληκτικό. Ο σκοπός μας είναι, τα παιχνίδια να μην αφορούν απευθείας τις ταινίες, αλλά να χρησιμοποιήσουμε θέματα των ταινιών για να δημιουργήσουμε συναρπαστικά παιχνίδια.”

Ακολουθήστε το Videogamer.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις και τα νέα

ΣΧΟΛΙΑ

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Star Wars: Battlefront

Για: PC, PS4, Xbox One

Ημ. Κυκλοφορίας:

20/11/2015