Έρχεται το Oddworld: Soulstorm - VideoGamer.gr
OddworldNnT featured
· Γράφει ο Σπύρος Σκλαβούνος

Έρχεται το Oddworld: Soulstorm

H Oddworld Inhabitants θα κυκλοφορήσει ένα νέο παιχνίδι στο σύμπαν του Oddworld, μέσα στο δεύτερο μισό του 2017. Θα ονομάζεται Oddworld: Soulstorm και θα είναι το sequel του Oddworld: New ‘n’ Tasty, δηλαδή το remake του original Abe’s Oddysee που κυκλοφόρησε το ’97.

trs_4Kt9QX20

Μετά την νίκη των Mudokons απέναντι στην RuptureFarms, ο Abe μαζί με 300 Mudokons έχουν μείνει χωρίς φαγητό, νερό και σπίτι. O δημιουργός της σειράς Oddworld, Lorne Lanning, αναφέρει:

“Υπάρχει μια πιο σκοτεινή, βαθιά και μοχθηρή ιστορία που ακόμα δεν έχουμε πει. Το Soulstorm μας δίνει την ευκαιρία να ξεκοκαλίσουμε την ιστορία, αλλά και να δούμε τον μύθο από μια διαφορετική οπτική γωνία. Ο Abe έχει πολύ δρόμο μπροστά του και τον περιμένει μεγάλη δυστυχία. To Soulstorm θα είναι ένα πολύ δύσκολο ταξίδι για τον πρωταγωνιστή μας.”

Ακόμα δεν υπάρχουν εικόνες ή κάποιο trailer, ωστόσο υπάρχει ένα επίσημο Twitter account το οποίο άνοιξε για διαφημιστικούς σκοπούς. Μπορείτε να βρείτε περισσότερες πληροφορίες στην επίσημη ιστοσελίδα του Oddworld.

Ακολουθήστε το Videogamer.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις και τα νέα

ΣΧΟΛΙΑ