Έρχεται το Hard Reset Redux - VideoGamer.gr
Hard Reset
· Γράφει ο Σπύρος Σκλαβούνος

Έρχεται το Hard Reset Redux

Μια αναβαθμισμένη έκδοση του παιχνιδιού Hard Reset, δημιουργείτε αυτήν την στιγμή και ονομάζεται Hard Reset Redux. Φτιάχνεται στην τελευταία έκδοση της μηχανής γραφικών Roadhog, την οποία χρησιμοποιεί και το Shadow Warrior 2, και θα περιέχει όλο το περιεχόμενο του original Hard Reset καθώς επίσης και το expansion Exile. Παρακάτω μπορείτε να δείτε το trailer ανακοίνωσης.

Αυτή η νέα έκδοση θα έχει βελτιωμένα γραφικά, νέους εχθρούς και πολλές αλλαγές στο pacing και balancing, οι οποίες θα βελτιώσουν το curve της δυσκολίας. Επίσης θα προστεθεί μία νέα επιλογή κίνησης που λέγεται “dash” και ένα “cyber-katana” σπαθί.

Ακόμα δεν έχει ανακοινωθεί η ημερομηνία κυκλοφορίας και η τιμή του τίτλου. Το μόνο που γνωρίζουμε είναι πως “έρχεται σύντομα” , όπως λέει και το trailer. Ωστόσο μέχρι τότε μπορείτε να βρείτε την extended έκδοση του original Hard Reset μαζί με το Exile expansion στο Steam για 3 ευρώ. Επίσης για όσους δεν γνωρίζουν το Hard Reset μπορούν να βρουν το demo του παιχνιδιού στο Steam. Το παιχνίδι πρόκειται να κυκλοφορήσει για το Playstation 4, Xbox One και PC.

Για περισσότερα νέα μείνετε συντονισμένοι στο VideoGamer Greece.

Ακολουθήστε το Videogamer.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις και τα νέα

ΣΧΟΛΙΑ