Έρχεται στις 15/11 το Silence - Δείτε το trailer και το Demo - VideoGamer.gr
Silence videogamer
· Γράφει ο Άγγελος Γιοβάνογλου

Έρχεται στις 15/11 το Silence – Δείτε το trailer και το Demo

Σε λιγότερο από 48 ώρες έρχεται στο Steam το Silence, ένα ατμοσφαιρικό Adventure παιχνίδι που μπορεί να μας τραβήξει την προσοχή.

O παραπάνω τίτλος είναι ένα Indie, Fantasy Adventure παιχνίδι που αναπτύσσεται αλλά και προωθείται από την Daedalic Entertainment. Μία Γερμανική εταιρία-ομάδα που έχει δημοσιεύσει στο παρελθόν τίτλους σαν το Crazy Machines 3, Deponia Doomsday, Valhalla Hills και άλλα πολλά. Μπορείτε να τα δείτε από εδώ.

Silence

Κυκλοφορεί στις 15/11/2016

Πρόκειται για έναν Single Player τίτλο που θα έχει Steam Achievments, θα είναι πλήρες συμβατό με controller και θα υποστηρίζει 12 γλώσσες!

Από αυτές τις 12 γλώσσες είναι διαθέσιμη και η Ελληνική! Θα είναι στο interface (μενού, κλπ) αλλά και με την μορφή των υποτίτλων. Δυστυχώς ο ήχος (γλώσσες ομιλίας) θα είναι σε περιορισμένες γλώσσες και πιο συγκεκριμένα στα Αγγλικά, Γερμανικά, Κινέζικα και Πολωνικά.

Δείτε παρακάτω το trailer του παιχνιδιού:

Στο Steam η Daedalic Entertainment αναλύει το παιχνίδι ως το παρακάτω:

“Έχει ξεσπάσει πόλεμος. Κατά τη διάρκεια μίας αεροπορικής επίθεσης, ο δεκαεξάχρονος Νόα και η μικρή του αδερφή, η Ρίνι, κρύβονται σε ένα καταφύγιο. Εκεί δεν θα προστατευτούν απλά από τους θανατηφόρους βομβαρδισμούς, αλλά θα βρεθούν σε έναν κόσμο στο μεταίχμιο της ζωής και του θανάτου: τη Σιωπή. Όταν ο Νόα χάνει την αδερφή του στη Σιωπή, αναγκάζεται να μπει σ’ αυτόν τον ειδυλλιακό και ταυτόχρονα απειλητικό κόσμο, για να τη βρει.

Όμως η Σιωπή έχει και η ίδια τις πληγές της από τον πόλεμο και τη δυστυχία. Σκοτεινά πλάσματα περιφέρονται στις πόλεις και ερημώνουν τον αλλοτινό γαλήνιο ενδιάμεσο κόσμο. Μόνο μία μικρή ομάδα επαναστατών αντιστέκεται ακόμα στην απειλή, που όλο μεγαλώνει. Τώρα τα δύο αδέρφια πρέπει να σώσουν τη Σιωπή και τους φανταστικούς κατοίκους της από την επερχόμενη καταστροφή, και έτσι να σώσουν τους εαυτούς τους.

Συνόδεψε κι εσύ τον Νόα και τη Ρίνι στο συναρπαστικό ταξίδι τους στη Σιωπή, όπου ξετυλίγεται μία συναισθηματική ιστορία, γεμάτη αντιθέσεις ανάμεσα στη γαλήνη και τον κίνδυνο. Συνάντησε συναρπαστικούς και αξιαγάπητους χαρακτήρες όπως τον Σποτ, τη μαγική κάμπια που βοηθάει τον Νόα και τη Ρίνι στο ταξίδι τους στη Σιωπή. Και γίνε μάρτυρας όταν τα αδέρφια ανακαλύψουν ότι το μόνο πράγμα που μπορεί να τα σώσει είναι η αγάπη του ενός για τον άλλο.”

Τέλος, το Silence θα κυκλοφορήσει την Τρίτη 15 Νοεμβρίου 2016 και θα είναι διαθέσιμο για PC, MAC, PS4 και Xbox One.

Ακολουθήστε το Videogamer.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις και τα νέα

ΣΧΟΛΙΑ