Έρχεται το πρώτο DLC για το Forza Horizon 3! - VideoGamer.gr
forza cover
· Γράφει ο Φώτης Αναγνωστόπουλος

Έρχεται το πρώτο DLC για το Forza Horizon 3!

Με τον Νοέμβριο να έχει σηματοδοτήσει και την αρχή του χειμώνα με τσουχτερό κρύο,  οι developers του δημοφιλή τίτλου Forza Horizon 3 αποφάσισαν να εναρμονιστούν με το κλίμα, με το πρώτο πρόσθετο περιεχόμενο για τον exclusive τίτλο της Microsoft να φέρνει αλλαγές στα τοπία και τις διαδρομές του παιχνιδιού!

forza-2

Έρχεται ο χειμώνας στο Forza Horizon 3!

Σε μία ανακοίνωση που δημοσιεύτηκε στο Xbox Wireη Microsoft μας έδωσε την πρώτη εικόνα καθώς και κάποιες πρώτες πληροφορίες για το νέο DLC που θα κυκλοφορήσει σύντομα για τον δημοφιλή τίτλο. Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά η εταιρεία στην ανακοίνωσή της ‘ο χειμώνας έρχεται στο Forza Horizon 3 και αυτό σημαίνει λιγότερο ιδανικές συνθήκες οδήγησης για τους παίκτες μας. Ρίξτε μια ματιά στο επερχόμενο περιεχόμενο’ με την εταιρεία να δίνει στην δημοσιότητα μία πρώτη γεύση από τις αλλαγές που θα έρθουν, οι οποίες φαίνεται ότι περιλαμβάνουν αλλαγή των καιρικών συνθηκών, με παγωμένες αγωνιστικές πίστες να διαδέχονται τα ηλιόλουστα τοπία.

Winter is coming!

Winter is coming!

Υπενθυμίζεται ότι έχουν προγραμματιστεί δύο κυκλοφορίες πρόσθετου περιεχομένου για τον δημοφιλή τίτλο της Microsoft, ο οποίος σύμφωνα με την εταιρεία είναι ‘ο πρώτος σε πωλήσεις και βαθμολογικά ανώτερος αγωνιστικός τίτλος της χρονιάς’. Το Forza Horizon 3 είναι διαθέσιμο για Xbox One και PC.

Ακολουθήστε το Videogamer.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις και τα νέα

ΣΧΟΛΙΑ