Έρχεται ανακοίνωση για το Marvel vs Capcom 4; - VideoGamer.gr
marvel cover
· Γράφει ο Φώτης Αναγνωστόπουλος

Έρχεται ανακοίνωση για το Marvel vs Capcom 4;

Σύμφωνα με πληροφορίες των τελευταίων ημερών, στην εκδήλωση Playstation Experience θα υπάρξει επίσημη ανακοίνωση για τον νέο τίτλο στην ανθολογία του Marvel vs Capcom, με την κυκλοφορία του να μην βρίσκεται τόσο μακριά όσο θα νομίζαμε!

marvel

Νέοι ήρωες με στόχο την ανανέωση του franchise στο Marvel vs Capcom 4!

Το νέο παιχνίδι της Capcom λοιπόν αναμένεται να ανακοινωθεί την προσεχή εβδομάδα, στο περιθώριο της ετήσιας εκδήλωσης Playstation Experience, με τον τίτλο να είναι προγραμματισμένος για το 2017. Δεν μας είναι ακόμα γνωστό αν η ανακοίνωση στην συγκεκριμένη εκδήλωση σημαίνει ότι θα υπάρξει αποκλειστική συνεργασία μεταξύ της Capcom και της Sony, όπως έγινε με το τελευταίο fighting τίτλο της Capcom, Street Fighter V.

Από τις λίγες πληροφορίες που έχουν κυκλοφορήσει, το Marvel vs Capcom 4 αναμένεται να μην περιλαμβάνει στο roster του χαρακτήρες από τους X-men, οι οποίοι έδιναν δυναμικό παρόν στα προηγούμενα παιχνίδια και έδιναν ιδιαίτερη ώθηση στις πωλήσεις του συγκεκριμένου τίτλου. Αντίθετα, η Capcom προτίθεται να εξερευνήσει ακόμα περισσότερο το σύμπαν και τους χαρακτήρες της Marvel. Έτσι, αν και μπορεί να μην έχετε την δυνατότητα να επιλέξετε χαρακτήρες όπως ο Magneto, o Sentinel και ο Cyclops αλλά θα μπορείτε να πειραματιστείτε με νέους χαρακτήρες όπως ο Groot, o Dr Strange και ο Thor μεταξύ άλλων.

marvel-2

Μείνετε συντονισμένοι στο Videogamer.gr για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τον επερχόμενο τίτλο Marvel vs Capcom 4, η επίσημη ανακοίνωση του οποίου αναμένεται να πραγματοποιηθεί στην εκδήλωση Playstation Experience!

 

Ακολουθήστε το Videogamer.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις και τα νέα

ΣΧΟΛΙΑ

Resident Evil Village

Για: PC, PS5, Xbox Series X

Ημ. Κυκλοφορίας:

TBA