Έρχεται η animated σειρά για το Castlevania από το Netflix - VideoGamer.gr
Castlevania
· Γράφει ο Στέλιος Γαλάνης

Έρχεται η animated σειρά για το Castlevania από το Netflix

Το Netflix ανακοίνωσε μια animated σειρά για το Castlevania η οποία και αναμένεται να κυκλοφορήσει μέσα στο 2017. Όπως μπορεί να καταλάβατε μιλάμε για μια σειρά βασισμένη στην γνωστή σειρά Castlevania.

Όσο αναφορά τον τίτλο της σειράς από ότι γνωρίζουμε μέχρι στιγμής θα είναι Castlevania Season 1, Part 1 ενώ αναμένεται να συνεχιστεί και τον επόμενο χρόνο. Την παραγωγή του εν λόγω project έχει αναλάβει η Frederator Studios. Ο παραγωγός της σειράς, Adi Shankar (Dredd και The Grey) ενθουσιασμένος με την ανακοίνωση θέλησε να μοιραστεί μερικά πράγματα που σκέφτεται για την σειρά.

Πιο συγκεκριμένα δήλωσε, ”Αν δείτε το Game of Thrones θα καταλάβετε ότι γίνεται κάθε χρόνο και καλύτερο. Η τελευταία season είχε την απίστευτη μάχη στο επεισόδιο ”Battle of the Bastards” όπου θα μπορούσαμε πολύ εύκολα να την συγκρίνουμε με αυτήν του Lord of the Rings. Κάτι παρόμοιο θα ήθελα πολύ να κάνω”.

Castlevania-Series

Περιμένουμε με αγωνία λοιπόν να δούμε πως θα βγει η σειρά που μέσα στα χρόνια έχει αποκτήσει εκατομμύρια fans σε όλο τον κόσμο.

Για περισσότερα νέα και ειδήσεις μείνετε συντονισμένοι στο VideoGamer Greece.

 

Ακολουθήστε το Videogamer.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις και τα νέα

ΣΧΟΛΙΑ