Επιβεβαιώθηκε η καθυστέρηση του No Man's Sky από την Hello Games - VideoGamer.gr
no mans sky screenshot 02 1920.0
· Γράφει ο Στέλιος Γαλάνης

Επιβεβαιώθηκε η καθυστέρηση του No Man’s Sky από την Hello Games

Πριν από μερικές ημέρες υπήρξαν φήμες σχετικά με πηγές του Gamestop αλλά και του Kotaku οι οποίες μιλούσαν για καθυστέρηση του επερχόμενου No Man’s Sky.

Πραγματικά όμως η αξιόπιστη πηγή του Kotaku που έλεγε ότι το παιχνίδι θα κυκλοφορήσει τον Ιούλιο ή τον Αύγουστο ήταν σωστή. Σήμερα λοιπόν ο founder της Hello Games, Sean Murray επιβεβαίωσε τις εν λόγω φήμες.

Πιο συγκεκριμένα δήλωσε, ”Γεια σας, Sean Murray εδώ από Hello Games. Τον τελευταίο καιρό η ομάδα μας δουλεύει σκληρά για να επιτευχθούν οι στόχοι μας. Πραγματικά είναι μια μεγάλη ανακούφιση τα όσα έχουμε καταφέρει μέχρι στιγμής. Αυτό το καιρό που testers δοκιμάζουν το παιχνίδι είμαστε πραγματικά ενθουσιασμένοι για την πρόοδό μας. Όσο όμως εξετάσαμε βαθύτερα κάποια πράγματα του παιχνιδιού καταλάβαμε πως χρειάζεται μια μικρή δουλειά σε κάποια από αυτά. Οπότε πήραμε την απόφαση να καθυστερήσουμε την κυκλοφορία του παιχνιδιού μόλις λίγες εβδομάδες για να δώσουμε στους παίκτες κάτι πραγματικά εξαιρετικό”.

maxresdefault (2)

Τέλος δήλωσε πως η νέα ημερομηνία κυκλοφορίας του παιχνιδιού είναι 10 Αυγούστου για Αμερική αλλά και Ευρώπη και 12 Αυγούστου στην Αγγλία.

Ας ελπίσουμε λοιπόν ότι αυτή είναι η τελευταία καθυστέρηση για το No Man’s Sky και ότι πλέον βρισκόμαστε στην τελική ευθεία κυκλοφορίας του παιχνιδιού.

Για περισσότερα νέα και ειδήσεις μείνετε συντονισμένοι στο VideoGamer Greece.

Ακολουθήστε το Videogamer.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις και τα νέα

ΣΧΟΛΙΑ

No Man’s Sky

Για: PC, PS4

Ημ. Κυκλοφορίας:

10/08/2016