Επιτέλους μετά από μεγάλη αναμονή ανακοινώθηκε το Resident Evil 7 - VideoGamer.gr
13417557 1182017758485776 4521560054468166645 n
· Γράφει ο Στέλιος Γαλάνης

Επιτέλους μετά από μεγάλη αναμονή ανακοινώθηκε το Resident Evil 7

Τα τελευταία δύο χρόνια μπορούμε να πούμε πως κινούμαστε σε ρυθμούς Resident Evil. Από remaster μέχρι παιχνίδια gamecube να έρχονται στην νέα γενιά.

Μην ξεχνάμε και το Resident Evil 2 που ακόμη δεν έχουμε δει και τίποτα για το πως θα είναι ο τίτλος ή ενικά το οτιδήποτε. Σήμερα λοιπόν κατά τη διάρκεια συνέντευξης τύπου της Sony άρχισε να παίζει ένα horror game στις οθόνες μας χωρίς να ξέρουμε περί τίνος πρόκειται. Η αλήθεια είναι πως για λίγο πιστέψαμε πως είναι η επιστροφή του P.T. αλλά όχι δεν είναι αυτό. Σίγουρα ήταν κάτι που δεν περιμέναμε.

Μετά από ένα πανέμορφο και άκρως ατμοσφαιρικό gameplay είδαμε την αποκάλυψη του τίτλου όπου και είναι ”Resident Evil VII”.

Έχετε μείνει άφωνοι ε; Και όμως απ ότι φαίνεται η Capcom υποσχέθηκε πως θα επιστρέψει στις ”ρίζες” και το έκανε.

Ο τίτλος θα κυκλοφορήσει στις 24 Ιανουαρίου 2017 σε PS4, Xbox One και PC και θα μπορεί να παιχτεί και με το Playstation VR. Καταρχάς αξίζει να σημειωθεί πως για πρώτη φορά τίτλος Resident Evil θα είναι πιθανότατα εξ ολοκλήρου first person.

Τέλος σαν μεγάλη έκπληξη ανακοινώθηκε ότι ένα demo από το εν λόγω παιχνίδι είναι διαθέσιμο στο PS Store.

To μόνο που με προβληματίζει είναι για το αν είναι reboot και φύγει τελείως από την ιστορία αλλά και τους γνωστούς πρωταγωνιστές.

Ακολουθήστε το Videogamer.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις και τα νέα

ΣΧΟΛΙΑ

Resident Evil Village

Για: PC, PS5, Xbox Series X

Ημ. Κυκλοφορίας:

TBA