Εμπνευσμένο από το Blood Money το pre-order DLC του Hitman - VideoGamer.gr
hitman 91
· Γράφει ο Θανάσης Μπίμης

Εμπνευσμένο από το Blood Money το pre-order DLC του Hitman

Η IO Interactive, ανακοίνωσε πως  οι παίχτες που παρήγγειλαν το Hitman σε PS4, Xbox One ή PC θα αποκτήσουν ένα bonus DLC πακέτο, το οποίο είναι εμπνευσμένο από το Hitman: Blood Money.

Το “Requiem Pack” περιέχει το Requiem Legacy άσπρο κοστούμι, το πουκάμισο του Blood Money, την γραβάτα και τα γάντια, καθώς και το silenced ICA-19 chrome όπλο μαζί με την άσπρη πάπια-εκρηκτικό. Μπορείτε να τσεκάρετε τα περιεχόμενα στην εικόνα αποκάτω.

hitman_bonus_content[1]

Τα επιπλέον in-game αντικείμενα δεν είναι τα μόνα bonus που θα αποκτήσουν όσοι έκαναν pre-order. Όπως αποκαλύφθηκε την προηγούμενη χρονιά, όσοι αγοράσουν ένα από τα πακέτα Intro, Full Experience ή την Collector’s Edition σε PS4 και PC, θα πάρουν πρόσβαση στην τριήμερη Beta όπου θα περιέχει μια αποστολή με πληροφορίες, για τον τρόπο που ο Agent 47 προστέθηκε στην ICA.

Η beta θα κάνει την εμφάνισή της σε PS4 την Παρασκευή, 12 Φεβρουαρίου και θα τελειώσει την Κυριακή, 14 Φεβρουαρίου. Στα PC θα φτάσει μια εβδομάδα αργότερα και θα διαρκέσει από τις 19-21 Φεβρουαρίου. Η Beta δεν θα τρέξει σε Xbox One.

Το πρώτο επεισόδιο του Hitman θα κυκλοφορήσει για PS4, Xbox One και PC στις 11 Μαρτίου, με περισσότερα επεισόδια να έρχονται από τον Απρίλιο.

Ακολουθήστε το Videogamer.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις και τα νέα

ΣΧΟΛΙΑ

Hitman

Για: PC, PS4, Xbox One

Ημ. Κυκλοφορίας:

11/03/2016