Η Ellie ως πρωταγωνίστρια στο The Last of Us Part II - VideoGamer.gr
the last of us part 2 ellie
· Γράφει ο Στέλιος Γαλάνης

Η Ellie ως πρωταγωνίστρια στο The Last of Us Part II

Το Playstation Experience 2016 ήταν πραγματικά κάτι το εξωπραγματικό με ένα καταιγισμό από ειδήσεις αλλά και ανακοινώσεις. Με την πιο ”καυτή” ανακοίνωση φυσικά να είναι αυτή του The Last of Us Part II.

Εντάξει το ξέραμε ότι η Naughty Dog θα πήγαινε προς τα εκεί μετά το Uncharted 4 αλλά δεν περιμέναμε τόσο γρήγορα να μας δείξει το πρώτο trailer του παιχνιδιού. Φυσικά έπειτα από την κεντρική σκηνή υπήρξαν συνεντεύξεις και όχι μόνο και η Naughty Dog έδωσε το παρόν της με τους Neil Druckmann (Creative Director), Ashley Johnson (Ellie) και Troy Baker (Joel) να δίνουν μερικές απαντήσεις σχετικά με το The Last of Us Part II.

Εκεί μάθαμε ότι η Ellie θα είναι η κεντρική πρωταγωνίστρια του παιχνιδιού και αυτό η αλήθεια είναι πως κατά κάποιο τρόπο το περιμέναμε. Το trailer αν και είχε πολλά μηνύματα επικεντρώθηκε εξ’ ολοκλήρου σε αυτήν.

Με την Ellie αυτή τη φορά να είναι ενήλικη έχουν αλλάξει οι σχέσεις που είχε με τον Joel και θα δούμε το μίσος κατά κάποιο τρόπο στο αποκορύφωμά του. Κάτι που ήταν επίσης μεγάλη έκπληξη ήταν όταν ο Neil Druckmann αποκάλυψε ότι αυτή η σκηνή που είδαμε έχει γυριστεί σχεδόν δύο χρόνια πριν.

Περιμένουμε τα καλύτερα από την Naughty Dog και ξέρουμε ότι δεν θα μας απογοητεύσει.

Για περισσότερα νέα και ειδήσεις μείνετε συντονισμένοι στο VideoGamer Greece.

Ακολουθήστε το Videogamer.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις και τα νέα

ΣΧΟΛΙΑ

The Last of Us: Part II

Για: PS4

Ημ. Κυκλοφορίας: